Προτάσεις για Premier League και Super League

Τα παιχνίδια της Premier League και της Super League ξεχωρίζουν στο σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει δύο δυάδες.

Στη σημερινή δυάδα έβαλα 1 Over 2,5 από το Βέλγιο και 1 ειδικό στοίχημα από την Premier League. Η Γάνδη είναι φαβορί για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεντ Τρούιντεν, αλλά πιο ασφαλής επιλογή δείχνει να είναι το Over 2,5. Η Γάνδη προέρχεται από 5 σερί Over 2,5. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Σεντ Τρούιντεν.

Στην Premier League η Άρσεναλ ανέβηκε στην κορυφή με τη νίκη της 0-2 κατά της Γουλβς. Βέβαια έχει 1 ματς περισσότερο από την Μάντσεστερ

Σίτι. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι, η οποία είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από το κύπελλο (ηττήθηκε με 1-0 στον ημιτελικό από την Μάντσεστερ Σίτι). Ο «άσος» είναι πάντως χαμηλά και τον συνδυάζω με το Over 1,5.

Ειδικά στοιχήματα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Η αυριανή δυάδα είναι από τη Super League. Ο ΠΑΟΚ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες στα playoffs. Παίζει εκτός έδρας με τη Λαμία, η οποία κάνει τη μία ήττα μετά την άλλη με μεγάλα σκορ. Την Κυριακή έχασε με 0-5 από τον Παναθηναϊκό. Συνδυάζω το «διπλό» του ΠΑΟΚ με το Over 2,5.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Conference League πήρε τη νίκη με 2-1 και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα πάει για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη και λογικά θα το πάρει. Για να ανέβει η απόδοση το συνδυάζω με το Over 1,5.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Βόλεϊ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητές Ευρώπης οι νέοι του Ολυμπιακού, 3-0 τη Μίλαν στον τελικό της Youth League

Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα