Chef Serra: Ένας γευστικός προορισμός γεμάτος Ιταλία στο Χαλάνδρι

Όπως θα έχετε προσέξει κατά καιρούς σας παρουσιάζουμε προτάσεις από καταστήματα τροφίμων που ξεχωρίζουν. Βιολογικά προϊόντα, ντελικατεσεν αλλά και ξεχωριστά προϊόντα μικρών παραγωγών που αξίζουν μια θέση στο ντουλάπι και το τραπέζι μας.

Σήμερα όμως θα κάνουμε την διαφορά γιατί την διαφορά έχει κάνει ο Marco Serra, ο Ιταλός σέφ που δημιούργησε ένα γευστικό προορισμό γεμάτο Ιταλία στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μπαίνοντας λοιπόν μέσα σίγουρα θα θες να δοκιμάσεις ένα αυθεντικό ιταλικό καφέ που αποκλειστικά

θα βρεις εδώ. Έτσι οι μυρωδιές θα αρχίσουν να σε προϊδεάζουν για την φιλοσοφία που επικρατεί εδώ. Ο Marco έχοντας μια μεγάλη εμπορεία εφόσον διατηρούσε και εστιατόρια και στην Ιταλία πρωτου αποφασίσει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, έχει φτιάξει ένα μενού για κάθε πλευρά της Ιταλικής κουζίνας. Από πίτσες, ζυμαρικά και μοναδικά ριζότο μέχρι αυθεντικό tiramisu και πανακοτα για το τέλος.

Γιατί όμως ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ένα απλό εστιατόριο αλλά κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Εδώ μπορείς λοιπόν εκτός του γεύματος ή του δείπνου σου, να επιλέξεις και προϊόντα από το ντελικατεσεν για να κάνεις τις δικές σου συνταγές στο στπίτι.

Προϊόντα που εισάγονται απευθείας από την Ιταλία με ιδιαίτερη προσοχή από μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ενώ στο βάθος την τιμητική τους έχουν τα κρασιά σε μια κάβα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Μην ξεχάσω να σας πω ότι εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής για να μάθετε από πρώτο χέρι πως ανοίγουμε το ζυμάρι για πίτσα ή πως φτιάχνουμε την παραδοσιακή tiramisu.

Για να μάθετε όμως περισσότερα μπείτε στο www.marcoserra.com

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για να γιορτάσουμε λοιπόν μαζί σας τις φετινές γιορτές αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του για να αρχίσει η νέα χρονιά με την πιο όμορφο τρόπο!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Serra” στο [email protected] έως τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Καλή επιτυχία σε όλους 

Το άρθρο Chef Serra: Ένας γευστικός προορισμός γεμάτος Ιταλία στο Χαλάνδρι εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα