Ένα βιολογικό κρεοπωλείο που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό

Η μεγάλη εβδομάδα έφτασε και ενώ το εορταστικό κλίμα είναι η καλύτερη περίοδος για τα παιδιά οι μεγαλύτεροι ψάχνουν να προμηθευτούν και να ετοιμάσουν το πασχαλινό γεύμα με κλασικές παραδοσιακές αλλά και πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες επιλογές.

Εμείς κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας παρουσιάζουμε εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν η καθεμία για το δικό της είδος προϊόντων και έτσι σήμερα θα μάθετε λίγα λόγια για ένα πραγματικά ιδιαίτερο πιστοποιημένο βιολογικό κρεοπωλείο, το Bio Steak Out. Το συγκεκριμένο

κρεοπωλείο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ξέρετε. Πιστοποιημένα βιολογικά ελληνικά κρέατα, ιδιαίτερες κοπές, βουβαλίσιο κρέας, αυτόχθονες φυλές, μαύρος χοίρος και τι άλλο για το Πασχαλινό τραπέζι; Κατσικάκι και αρνί.

Η διεύθυνση για όσους θέλουν να το επισκεφθούν ειναι Δημητρίου Γούναρη 211Α, στην Γλυφάδα ενώ για όσους μένουν πιο μακριά μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το σπίτι τους στο biosteakout.com

Εμείς για να γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα μαζί σας αποφασίσαμε σε συνεργασία με το παραπάνω κατάστημα να προσφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια ένα ολόκληρο κατσίκι και ένα κοκορέτσι Για να γιορτάζεται την ημέρα αυτή με το πιο γευστικό αλλά συνάμα και παραδοσιακό γεύμα του χρόνου!!

Για τον λόγο αυτό στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση BioSteakOut στο [email protected] έως την μεγάλη Τετάρτη στις 2μ.μ. 

Καλό Πάσχα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα