“Εργα τέχνης” στο σπίτι σας απο το Designisthis.com

Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές ψάχνουμε όλο και περισσότερο τι δώρα θα κάνουμε αλλά και πως θα ανανεώσουμε το σπίτι μας την περίοδο αυτή που όλοι μένουμε μέσα.  Έτσι σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για πραγματικά τα πιο ξεχωριστά δώρα και διακοσμητικά σπιτιού.. έργα τέχνης!

Ενα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά μπουτίκ καταστήματα διακόσμησης με τεράστια ποικιλία σε επώνυμα αντικείμενα design. Για το Designisthis.com οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, έτσι μέσα από συνεχή έρευνα για νέες δημιουργικές

τάσεις προτείνουν προϊόντα με ιδιαίτερο Design και υψηλή ποιότητα.

H εταιρεία Designisthis σας προσφέρει σπάνια είδη αναγνωρισμένων σχεδιαστών, αλλά και μια ευρεία γκάμα από καινοτόμα προϊόντα ανερχόμενων δημιουργών. Έπιπλα, φωτιστικά, έπιπλα γραφείου, τραπεζαρίες, διακοσμητικά τοίχου, πρωτότυποι καθρέφτες, χαλιά, κοσμήματα, γυναικείες τσάντες και είδη κουζίνας είναι μόνο μερικά από τα είδη που διαθέτουμε.

Ανακαλύψετε τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design στο DesignIsThis.com!

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με τo Designisthis.com προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 250 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής* του απο το eshop της εταιρείας.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη Designisthis στο [email protected] έως το Σάββατο 26/12/2020 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι για τις γιορτές που πλησιάζουν.

*Η δώρο επιταγή αφορά επιλογή προϊόντων απο τις παρακάτω κατηγορίες που είναι σε απόθεμα:

www.designisthis.com/el/diakosmisi

www.designisthis.com/el/idees-gia-dora

Keywords
Τυχαία Θέματα