Φαρμακείο Κάτσαρη

Το προσωπικό του φαρμακείου μας, αποτελούμενο από 2 Φαρμακοποιούς, 3 Βοηθούς Φαρμακοποιού και 4 Συμβούλους Δερμοκαλλυντικής περιποίησης, είναι πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρει τη φροντίδα του και την άρτια γνώση του, όπως επίσης και την πάντα έγκυρη επιστημονική του συμβουλή.

Με την κάρτα μέλους μας KATSARIS REWARDS, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καθημερινά ποικίλες προσφορές και προνόμια. Καλύπτουμε όλη την περιοχή του Αμαρουσίου και με το δεύτερό μας κατάστημα, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΚΑΤΣΑΡΗ στη πλατεία Κασταλίας (Β. Σοφίας 39).

Το φαρμακείο μας είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τις συνταγές σας οποιαδήποτε στιγμή.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών, φυτικών καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ. Με τη βοήθεια των συμβούλων μας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα ανάμεσα σε γνωστές μάρκες όπως Avène, Vichy, La Roche – Posay, Frezyderm, Apivita, Lierac, Nuxe και πολλές άλλες.

Επίσης, θα βρείτε Ομοιοπαθητικά Φάρμακα, Συμπληρώματα Διατροφής, Βρεφικά & Παιδικά προϊόντα, Γάλατα 1ης 2ης & 3ης βρεφικής ηλικίας, Επιδεσμικό Υλικό, Ορθοπεδικά και προϊόντα Στοματικής Υγιεινής.

Το φαρμακείο είναι εξοπλισμένο με πλήρες εργαστήριο για όλα τα παρασκευάσματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤηλέφωνο:210 6105222

Το άρθρο Φαρμακείο Κάτσαρη εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαρμακείο Κάτσαρη,farmakeio katsari