Κορονοϊός: “Αυτή είναι η κρίσιμη εβδομάδα” – Παραμένουν υπό πίεση οι ΜΕΘ στην Αττική, πόσες κλίνες είναι κενές

Κρίσιμη καμπή για την Αττική αναφορικά με τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός. Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά τυχόν νέα μέτρα. Ποια είναι η κατάσταση στις ΜΕΘ. Τι λέει νοσηλεύτρια που έχει βρεθεί 3 φορές θετική.

Η Δευτέρα συνήθως δεν φέρνει πολλά κρούσματα όμως η κατάσταση είναι εδώ και καιρό δύσκολη με αποτέλεσμα ο κορονοϊός να καταγράφει σήμερα 5 Οκτωβρίου

303 νέα περιστατικά.

Στην Αττική το πρόβλημα είναι τεράστιο καθώς για ακόμη μια ημέρα τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός κινήθηκαν σε τριψήφιο νούμερα και συγκεκριμένα στα 197.

Ο κ. Γώγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ παραδέχθηκε πως η αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη για την πορεία που καταγράφει ο κορονοϊός στην Αττική ενώ αναφέρθηκε και στη χρήση μάσκας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ καυτηριάζοντας την στάση του καθώς όπως είπε “αποτελεί κακό παράδειγμα να είσαι άρρωστος και να κυκλοφορείς με κλειστό τζιπ με άλλους μέσα. Δείχνει ένα κακό δρόμο αλλά και επικοινωνιακά είναι κακό. Είναι εικόνες σε λάθος κατεύθυνση. Υποτιμούν την ανάρρωση, την ασθένεια και την μεταδοτικότητα”.

www.newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα