22 Indie παιχνίδια που ανακοινώθηκαν στο Nindies Showcase Summer 2018

Και έρχονται στο Nintendo Switch.

Η Nintendo διοργάνωσε το Nintendo Switch Nindies Showcase Summer 2018 και αποκάλυψε 22 παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Switch φέτος

και στις αρχές του 2019, οπότε πάμε να τους ρίξουμε μια ματιά.

Hyper Light Drifter: Special Edition

Κυκλοφορία: 6 Σεπτεμβρίου, 2018

Έχοντας αρχικά κυκλοφορήσει το 2016, το Hyper Light Drifter σας βάζει στον ρόλο του The Drifter, ο οποίος μαστίζεται από μια μυστηριώδη ασθένεια και πρέπει να χρησιμοποιήσει ξεχασμένη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη μόνο σε σας για να βρείτε μια θεραπεία. Η έκδοση του Nintendo Switch θα έρθει με αποκλειστικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εξοπλισμού που θα σας βοηθήσει να βρείτε μυστικά και νέα όπλα που περιλαμβάνουν το Crystal Shot και το Blade Caster.

TowerFall

Κυκλοφορία: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Με πρώτη κυκλοφορία το 2013, το TowerFall επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο ενός τοξότη σε φρενήρη co-op και competitive game modes. Η έκδοση του Nintendo Switch έρχεται με δύο expansions, έναν νέο battle mode έξι παικτών, τέσσερα πρόσθετα Variants και την προσθήκη των Madeline και Badeline ως playable χαρακτήρες.

Treasure Stack

Κυκλοφορία: Χειμώνα του 2018

Ένα block puzzle παιχνίδι με μια μικρή δόση πρωτοτυπίας, το Treasure Stack σας βάζει να κάνετε platforming και να χρησιμοποιείτε grappling hooks για να "στοιβάζετε κουτιά θησαυρού και να λύσετε παζλ". Το Treasure Stack υποστηρίζει επίσης cross-platform με PC και Xbox One και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη μάχη online με τους φίλους σας.

Zarvot

Κυκλοφορία: Οκτώβριο του 2018

Το Zarvot της SnowHydra είναι ένα παιχνίδι για τη "φιλία μεταξύ των κύβων". Στο story mode, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του Charcoal και του Mustard καθώς περνούν εννέα κόσμους για να φτιάξουν τη διάθεση του καλύτερού τους φίλου. Το Zarvot περιλαμβάνει επίσης ένα multiplayer mode με πέντε game modes και η έκδοση του Nintendo Switch περιλαμβάνει τον αποκλειστικό Joy-Vot, έναν εχθρικό κύβο που ελέγχεται από τα tilt controls για να καταστρέψει τους φίλους σας.

Mineko's Night Market

Κυκλοφορία: Αρχές του 2019

Το Mineko's Night Market, που έρχεται πρώτα στο Nintendo Switch, περιλαμβάνει πάνω από 20 ώρες από story gameplay και, κυρίως, πολλές γάτας. Εξερευνήστε τέσσερις περιοχές ως Mineko, μια νεαρή κοπέλα που μόλις έφτασε στο νέο σπίτι της σε ένα νησί εμπνευσμένο από την Ιαπωνία. Γνωρίστε τους χωρικούς, ολοκληρώστε τα challenges και βοηθήστε στη λειτουργία της νυχτερινής αγοράς όταν το Mineko's Night Market κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Samurai Gunn 2

Κυκλοφορία: Αρχές του 2019

Σε συνέχεια του Samurai Gunn του 2013, το Samurai Gunn 2 φέρνει το "γρήγορο brawler" στο Switch. To ολοκαίνουργιο adventure mode μπορεί να παιχτεί σόλο ή με έναν φίλο, καθώς προσπαθείτε να σώσετε τη Gunn City από μια τρελή αυτοκρατορία, τα πνεύματα και πολλά άλλα. Το Samurai Gunn 2 περιλαμβάνει επίσης ένα Versus mode 4 ατόμων που δίνει σε κάθε παίκτη ένα σπαθί, ένα όπλο και τρεις σφαίρες.

Bullet Age

Κυκλοφορία: Νοέμβριο του 2018

Το Bullet Age της Halfbot θα έρθει ως αποκλειστικότητα στην κονσόλα τον Νοέμβριο και είναι ένα co-op παιχνίδι δράσης που περιλαμβάνει gameplay με σπαθιά και όπλο. Το Bullet Age διαθέτει πολλές ηπείρους, αναβαθμίσιμα όπλα και χρήση του HD Rumble που θα επιτρέψει στους παίκτες να "νιώσουν τις επιθέσεις τους και να εντοπίσουν κρυμμένα μυστικά".

The World Next Door

Κυκλοφορία: Αρχές του 2019

Το The World Next Door είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία και ακολουθεί την Jun, μια έφηβη που είναι παγιδευμένη σε έναν "παράλληλο κόσμο που κατοικείται από μαγικά πλάσματα". Γνωρίστε και αναπτύξτε σχέσεις με χαρακτήρες χρησιμοποιώντας branching dialogs και ένα σύστημα φήμης. Το The World Next Door διαθέτει επίσης real-time puzzle battle που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε runes για να κάνετε ξόρκια. Θα υπάρχει επίσης ένα local 1-v-1 Versus Mode που θα ξεκλειδώνει νέα επίπεδα και χαρακτήρα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Story Mode.

Levelhead

Κυκλοφορία: Νοέμβριο του 2018

Το Levelhead μπορεί να βοηθήσει να γεμίσει το κενό των παικτών που περιμένουν το Super Mario Maker στο Nintendo Switch, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν και να φορτώνουν επίπεδα και να κατεβάζουν δημιουργίες άλλων. Το Levelhead υποστηρίζει επίσης μέχρι και 4 παίκτες co-op και επιτρέπει σε όλους τους παίκτες να βοηθήσουν στη δημιουργία επιπέδων ταυτόχρονα. Το Levelhead θα είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι και περιλαμβάνει single player campaign, που σας επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο του GR-18, ενός εκπαιδευόμενου ρομπότ delivery.

King of the Hat

Κυκλοφορία: Αρχές του 2019

To King of the Hat είναι ένα "παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό", το οποίο αναθέτει στους παίκτες να νικήσουν τους φίλους τους και τα καπέλα τους με two-button controls. Παίξτε μέχρι 4 παίκτες σε τοπικό ή online επίπεδο με ranked multiplayer. To King of the Hat περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως τους Birthday, Fat Cat, and Washing Machine. Ναι, καλά καταλάβατε. Μπορείτε να παίξετε σαν πλυντήριο ρούχων. Σας πείσαμε;

Untitled Goose Game

Κυκλοφορία: Αρχές του 2019

Στο Untitled Goose Game παίζετε ως Goose και το gameplay χαρακτηρίζεται ως μισό stealth, μισό sandbox και γενικότερα ως προσομοιωτής χήνας. Ολοκληρώστε challenges όπως η κλοπή καπέλων και η πρόκληση χάους, και κάντε ό,τι κάνει μια χήνα. Το Untitled Goose Game διαθέτει ένα καρτουνίστικο σχεδιασμό, που βοηθάει στο χιούμορ.

Into the Breach

Κυκλοφορία: Διαθέσιμο τώρα

Έχοντας κυκλοφορήσει σε PC νωρίτερα αυτό το έτος, το Into the Breach αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του FTL: Faster Than Light και βάζει τους παίκτες να ελέγχουν ισχυρά mechs από το μέλλον που πρέπει να προστατεύσουν τη γη από μια εξωγήινη εισβολή. Το Into the Breach είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής και όταν αποτύχετε στην αποστολή σας, μπορείτε να στείλετε έναν από τους πιλότους σας πίσω στο χρόνο για να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι με την εμπειρία και τις δυνατότητές του.

The Messenger

Κυκλοφορία: 30 Αυγούστου 2018

Το The Messenger, που κυκλοφορεί αργότερα αυτή την εβδομάδα, είναι ένα 2D platformer δράσης που εμπνέεται έντονα από το Ninja Gaiden, αλλά με μια διαφορά. Ένα από τα κύρια mechanics του παιχνιδιού είναι η εναλλαγή μεταξύ γραφικών 8 και 16 bit για να αλλάξετε τον κόσμο και να βοηθήσετε στην επίλυση παζλ.

Bastion

Κυκλοφορία: 13 Σεπτεμβρίου 2018

Έχοντας αρχικά κυκλοφορήσει το 2011, το Bastion είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης που ακολουθεί τον "The Kid" καθώς διασχίζει έναν κόσμο φαντασίας και διαθέτει έναν αφηγητή που καταγράφει το ταξίδι σας με χιούμορ και μεγάλη λεπτομέρεια.

Wasteland 2: Director's Cut

Κυκλοφορία: 13 Σεπτεμβρίου 2018

Με αρχική κυκλοφορία το 2015, το Wasteland 2: Cut's Cut είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό παιχνίδι ρόλων που αναπτύχθηκε από την inXile Entertainment. Είναι η συνέχεια του Wasteland του 1988 και λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο όπου οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση διεξήγαγαν πυρηνικό πόλεμο.

Undertale

Κυκλοφορία: 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το Undertale έρχεται τελικά στο Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο και φέρνει μαζί του πολύ αγάπη από το 2017 που κυκλοφόρησε.

Light Fingers

Κυκλοφορία: 20 Σεπτεμβρίου 2018

Το Light Fingers διαθέτει turn-based multiplayer δράση που σας βάζει να εξαπατήσετε και να ξεπεράσετε τους φίλους σας για να συλλέξετε περισσότερο loot.

Superbrothers: Sword & Sorcery EP

Κυκλοφορία: Οκτώβρη του 2018

Έχοντας κυκλοφορήσει στο iPad το 2011, το Superbrothers: Sword & Sorcery EP φτάνει στο Nintendo Switch και σας επιτρέπει να ελέγχετε "έναν μοναχό πολεμιστή σε μια χαλαρή περιπέτεια" με την αφή, ένα χειριστήριο ή ακόμα και point-and-click με Joy-Con

Jackbox Party Pack 5

Κυκλοφορία: Οκτώβριο το 2018

Ως το μεγαλύτερο Party Pack μέχρι τώρα, το Jackbox Party Pack 5 περιλαμβάνει τα YOU DON'T KNOW JACK: Full Stream, Split the Room, Mad Verse City, Patently Stupid, και Zeeple Dome. Χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως χειριστήριο και παίξτε με μέχρι και 8 παίκτες για multiplayer διασκέδαση.

Transistor

Κυκλοφορία: Νοέμβριο του 2018

Έχοντας εμφανιστεί για πρώτη φορά το 2014, το Transistor ήταν η συνέχεια της Supergiant Games για το Bastion και είναι ένα action role-playing επιστημονικής φαντασίας, όπου παίζετε ως Red. Το Transistor συνδυάζει τη στρατηγική και τη γρήγορη δράση, ενώ τοποθετεί όλη του την εμπιστοσύνη στη νοημοσύνη σας.

Desert Child

Κυκλοφορία: Δεκέμβριο του 2018

Το Desert Child σάς φέρνει στη θέση του νέου και ταλαντούχου αγωνιστή hoverbike racer που πρέπει να να βρει τρόπο να μαζέψει αρκετά μετρητά ώστε να πάρει το εισιτήριο για τον Red Planet και να μπει στον μεγαλύτερο αγώνα του σύμπαντος , το Grand Prix. Το Desert Child είναι εμπνευσμένο από τα Cowboy Bebop, Akira και Redline και διαθέτει επίσης local multiplayer.

Dragon: Marked for Death

Κυκλοφορία: 13 Δεκεμβρίου του 2018

To Dragon: Marked for Death είναι ένα 2D side-scrolling RPG όπου μέχρι τέσσερις παίκτες μπορούν να συνεργαστούν σε local ή online multiplayer και σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 κλάσεις: Princess, Warrior, Shinobi ή Witch. Παλέψτε με bosses και συνεργαστείτε για να ολοκληρώσετε 30 main quests και πολλά άλλα side quests.

Ποιο παιχνίδι σας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον; Πείτε μας στα σχόλια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGamescom 2018: Δεύτερο μέρος της ανασκόπηση της έκθεσηςΤα νέα features του Shadow of the Tomb RaiderΟι πιο εντυπωσιακές limited edition κονσόλες PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
summer, παιχνιδια, summer, xbox one, super mario, nintendo, switch, light, νέα, crystal, blade, game, block, puzzle, παζλ, xbox, online, night, market, ιαπωνια, adventure, city, versus, world, super, mario, single, player, delivery, king, hat, fat, cat, messenger, ninja, cut, ηπα, δραση, sword, ipad, party, jack, full, split, room, mad, games, red, planet, cowboy, akira, dragon, rpg, princess, warrior, witch, news, ign, media, facebook, twitter, features, shadow, ipad 2, www.facebook.com, madwalk, ipad 3, real news, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ign, warrior, ηπα, νησι, ξορκια, πνευματα, χηνα, games, game, mad, news, real, rpg, super mario, time, versus, αγαπη, βρειτε, δευτερο, υπαρχει, εβδομαδα, εξι, ερχεται, ερχονται, ετος, τεχνολογια, καπελα, κινητο, κυρια, κλοπη, λειτουργια, ματια, μοναχο, μπορειτε, μυστικα, νοημοσυνη, παζλ, παμε, πλυντηριο, ρομποτ, ρολο, συνεχεια, σοβιετικη ενωση, σπιτι, σχολια, φτανει, φορα, χιουμορ, ωρες, akira, super, button, blade, cat, cowboy, city, click, cross, crystal, cut, delivery, block, dragon, adventure, εννεα, ενωση, puzzle, features, full, jack, hat, χωρα, εισβολη, joy, switch, king, κοπελα, light, mario, media, messenger, μια ματια, market, night, nintendo, ninja, room, παιχνιδι, player, planet, princess, party, red, shadow, single, split, sword, ταξιδι, fat, online, τοξοτη, witch, world
Τυχαία Θέματα