7/7 ο Λεβαδειακός, τριάρα η Νίκη Βόλου στον Ηρακλή

Λεβαδειακός-Αιολικός 2-0: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ 2 ο Λεβαδειακός. H ομάδα της Λειβαδιάς νίκησε τον Αιολικό, με τους Βοιωτούς να κάνουν το 7/7 και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα Λεβαδειακός-Αιολικός. Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Λεβαδειακό όταν στο 6’ ο Ουνγιαλίδης ανέτρεψε τον Γιαννιώτα και κέρδισε πέναλτι. Ο Πολέτο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιλόγεβιτς, γράφοντας το 1-0. Το πρώτο

ημίχρονο έληξε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση με τον Γιαννιώτα να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος έγινε καλή διαχείριση, με τον Λεβαδειακό να ψάχνει και άλλο γκολ, έπαιξε καλή άμυνα χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και έτσι πέτυχε την έβδομη νίκη και τους 21 βαθμούς, όντας μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Νικη Βολου-Ηρακλής 3-1: Συνέχεια στο σερί της Νίκης

Ακλόνητοι οι Βολιώτες πέτυχαν την νίκη στην έδρα τους κόντρα στον Ηρακλή. Η Νίκη Βόλου διατήρησε την θέση της μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του βόρειου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ με τον Χοσέτε Μιράντα. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους ψάχνοντας με τη δύναμη της έδρας τους άλλο ένα γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή στο πρώτο μέρος, με τη Νίκη Βόλου να έχει το προβάδισμα και να πηγαίνει με αυτό στα αποδυτήρια και τον Ηρακλή να ψάχνει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάκης Τσιώλης άλλαξε τρία πρόσωπα στην βασική εντεκάδα. Την πρώτη ευκαιρία την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μοράρ να αστοχεί. Το γκολ τελικά το πέτυχε  ο Παναγιωτίδης στο 61’, οκτώ λεπτά μετά ο Τζιώρας κέρδισε πέναλτι από τον Βελλίδη με τον Μιράντα να ευστοχεί και να κάνει το 3-0 «ρίχνοντας στα σχοινιά» τον «Γηραιό».

Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ της τιμής στο φινάλε. Ο Σπυρίδης έκλεψε την μπάλα και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Γκαραβέλη για το 3-1 λίγο πριν την εκπνοή των 90′. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, που ολοκληρώθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων στις κερκίδες. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί τρίποντο για τη Νίκη, με τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να συνεχίζουν νικηφόρα και να μειώνουν την απόσταση τους από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα