Abierto Mexicano: Ευχαριστημένος με τη νίκη ο Τσιτσιπάς (video)

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, πως ήταν μια εξαιρετική επιστροφή στο δεύτερο σετ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δώδεκα σερί νίκες κόντρα σε αντιπάλους εκτός του Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Η πρώτη σκέψη είναι να προσπαθήσω να κερδίσω τουλάχιστον έναν πόντο ακόμα, δεν είναι εύκολο βουνό να ανεβείς, όταν είσαι πίσω με 2-5 και έχεις τον αντίπαλο να σερβίρει δύο φορές. Ήταν ένα απίστευτο comeback σε αυτό το σημείο

του αγώνα, με το μομέντουμ να αλλάζει τόσο γρήγορα. Δεν είναι κάτι που περιμένεις όταν έχεις σερβίρει για τη νίκη, υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό σου. Σε αυτό το σημείο κατάφερα να συγκροτηθώ και αρνήθηκα να πάω σε τρίτο σετ, που ήταν πολύ σημαντικό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τις νίκες του κόντρα σε παίκτες εκτός Top 20: «Προπόνηση, προσπάθεια να μείνεις ήρεμος σε αυτές τις καταστάσεις. Παίζεις με παίκτες που κυριολεκτικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντί σου. Οι προσδοκίες είναι για σένα σε αυτά τα ματς, πρέπει να μείνεις ήρεμος και να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση σαν να έχεις απέναντί σου έναν τοπ παίκτη».

Το σχετικό βίντεο:

Post Match On Court Interview! pic.twitter.com/egTUzf6yqn

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) February 29, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα