Aπίθανο! Η ποδοσφαιρική “μετοχή” του Κωνσταντέλια… εκτοξεύτηκε κατά 900%!

Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν φέρει και την απίθανη άνοδο της ποδοσφαιρικής “μετοχής” του “μικρού μάγου” του Δικέφαλου, καθώς μέσα σε λίγους μήνες… εκτοξεύθηκε κατά 900%!

Η αξία του Γιάννη Κωνσταντέλια σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt ήταν στις 400.000 ευρώ το Νοέμβριο και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήμαατος εξαιτίας της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

ΠΗΓΗ: In Time
Sports

Λίγοι μήνες ποδοσφαιρικής… μαγείας ήταν αρκετοί για να φέρουν το limit up στη “μετοχή” του Κωνσταντέλια, καθώς πλέον ο 19χρονος παίκτης κοστολογείται στα 4 εκ. ευρώ!

Μάλιστα ο Κωνσταντέλιας είναι πλέον στην 20αδα με τους ακριβότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο 14ος παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στη Superleague, ξεπερνώντας έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως τον – διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας – Μπερνάρ του Παναθηναϊκού, τον Μουντιαλικό Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ και τον – επίσης Μουντιαλικό – Χουάνγκ του Ολυμπιακού!

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Και όλα αυτά, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τα έχει πετύχει με μόλις 30 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στις οποίες έχει σκοράρει ένα τέρμα και έχει μοιράσει έξι ασίστ.

Πηγή: transfermarkt.de

Keywords
Τυχαία Θέματα