Aταλάντα-Μίλαν 3-2: Τη σόκαρε στο φινάλε!

Συναρπαστικό παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε σήμερα (9/12) στο Στάντιο Ατλέτι Ατσούρι ντ’ Ιτάλια, στο Μπέγκαμο, εκεί όπου η Αταλάντα υποδέχτηκε τη Μίλαν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A και τη σόκαρε στο φινάλε, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-2! Τη χαριστική βολή στους “ροσονέρι” έδωσε ο Λουίς Μουριέλ Φρούτο με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Αταλάντα προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της, με γκολ

του ίδιου παίκτη, του Αντεμόλα Λούκμαν, στο 38ο και στο 55ο. Η Μίλαν είχε απάντηση και στα δύο αυτά τέρματα, με τον Ολιβιέ Ζιρού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και τον Λούκα Γιόβιτς στο 80ό. Πίστεψε ότι θα μπορούσε να πάρει έστω τον ένα βαθμό, όμως, ο Λουίς Μουριέλ Φρούτο είχε αντίθετη άποψη, κάνοντας το 3-2 στο πέμπτο λεπτών των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Νωρίτερα, στο 90’+3′ ο Ντάβιντε Καλάμπρια από πλευράς Μίλαν είδε την κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε από το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του είχε την κατοχή της μπάλας (58%), όμως, η Αταλάντα ήταν πιο επικίνδυνη, έχοντας 19 τελικές έναντι 14 των “ροσονέρι”. Μετά από αυτή τη νίκη, η Αταλάντα έπιασε τους 23 βαθμούς (7η θέση), ενώ η ηττημένη Μίλαν έμεινε στους 29 βαθμούς (3η θέση).

Keywords
Τυχαία Θέματα