Ballers Land: Έτσι θα φτάσετε στη μυθική γη των μπαλαδόρων!

Και ποιος δεν θέλει να πατήσει τη γη των μπαλαδόρων, εκεί όπου όλοι μιλούν την ίδια γλώσσα, μοιράζονται το ίδιο πάθος για… οποιαδήποτε μπάλα και επικοινωνούν με κλειστά μάτια. Ναι, αυτός ο προορισμός είναι γεγονός και σας περιμένει στo ballersland.com! Ένα νέο brand που έφτασε για να δημιουργήσει t-shirts βασισμένα σε μυθικές στιγμές του αθλητισμού, σε μεγάλες προσωπικότητες και διοργανώσεις που μας καθηλώνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ballers Land

(@ballers_land_clothing)

Οι σχεδιαστές έρχονται από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη κι έτσι τα σχέδια είναι επηρεασμένα από διαφορετικές κουλτούρες καλλιτεχνών οι οποίοι έχουν ξεχωριστή σχέση με τον αθλητισμό. Απ’ το πρόσφατο ψαλιδάκι του Γκαρνάτσο, στην παράδοση σκυτάλης του Ντιέγκο στον Λίο, απ’ τις κορυφαίες ομάδες της μπασκετικής Ευρώπης στους θρύλους του ΝΒΑ και απ’ τα κορυφαία Grand Slams του τένις στους σύγχρονους θρύλους των κορτ. Όλα είναι στο ballersland.com!

Κερδίστε έκπτωση 20% με τον κωδικό “Novasports2024”

Όλοι όσοι είναι ballers, νιώθουν ballers ή θαυμάζουν τους ballers απέκτησαν το δικό τους brand! Οι αναγνώστες του novasports.gr έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα ή περισσότερα t-shirts απ’ το ballersland.com με έκπτωση -20% της αρχικής τιμής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Novasports2024 στο checkout.

Keywords
Τυχαία Θέματα