Bandai Namco: 'To Epic Store είναι ένα ελκυστικό μοντέλο, αλλά όχι αρκετό για εμάς υπό αυτές τις συνθήκες'

Η Bandai δεν ενδιαφέρεται για αποκλειστικότητες...

Η Epic έχει καταφέρει να προσελκύσει αρκετά indie studios, αλλά και ΑΑΑ με την αποκλειστικότητα του Epic Store, όμως η Bandai Namco δεν φαίνεται κατενθουσιασμένη με αυτήν την προοπτική.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο marketing της Bandai Namco Europe, Hervé Hoerdt, η εταιρεία βλέπει την Epic ως σημαντική απειλή και ταυτόχρονα μια τεράστια ευκαιρία για τη βιομηχανία των video games.

"Βρισκόμαστε στην ίδια πισίνα για χρόνια τώρα, η οποία είναι φτιαγμένη από 200, 300 εκατομμύρια άτομα και προφανώς η πιθανότητα να μπορέσουμε να φτάσουμε 2 δις άτομα στο μέλλον είναι κάτι που μας ενθουσιάζει", δήλωσε ο Hoerdt σε μία συνέντευξή του στο MCV.

Παρά τη θετική αυτή προοπτική, η αποκλειστικότητα που απαιτεί η Epic, υποχρεώνει τη Bandai να κρατήσει τις αποστάσεις της από το Epic Store.

"Είναι φανταστικό, έχουν αρκετή δύναμη και πολλούς χρήστες. Το μοντέλο τους είναι ελκυστικό για εμάς, καθώς είναι πιο κερδοφόρο, όμως το κύριο ενδιαφέρον τους, εάν δεν κάνω λάθος, η αποκλειστικότητα. Κάτι που δεν αποτελεί μέρος του οράματος μας".

Ο επόμενος νέος τίτλος της Bandai Namco για τα PC θα είναι το Code Vein, το οποίο θα βρίσκεται στο Steam από τις 27 Σεπτεμβρίου.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN GreeceEpic Games Store Gamescom Trailer - Gamescom 2019Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games StoreΗ Epic Games στρέφει την προσοχή της στις τεχνολογίες streaming

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα