Bundesliga: Tα highlights της 28ης αγωνιστικής (vids)

Βαθμολογικές απώλειες για Μπάγερν Μονάχου και Νόρτμουντ με τη διαφορά τους να μένει ίδια μετά το τέλος της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga, ενώ η μάχη στην ουρά καλά κρατεί.

Σάλκε-Χέρτα 5-2

Πολύ καλύτερη η Σάλκε στο ντέρμπι των ουραγών της 28ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα, επιβλήθηκε 5-2 της Χέρτα, σε ένα ματς που πέτυχε 5 γκολ σε μόλις επτά τελικές προσπάθειες στην εστία.

Λειψία-Άουγκσπουργκ
3-2

Τη 15η νίκη της στην Bundelsiga πανηγύρισε η Λειψία στο πλαίσιο της 28ης στροφής του πρωταθλήματος, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 της Άουγκσμπουργκ.

Μπάγερν Μ.-Χοφενχάιμ 1-1

Η Μπάγερν παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Χόφενχαϊμ, όμως η ισοπαλία της Ντόρτμουντ στη Στουτγάρδη δεν αλλαξε την εικόνα των πρώτων θέσεων στη βαθμολογία.

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 3-3

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Στουτγκάρδη των 10 παικτών και αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 3-3, αφού δέχθηκε γκολ στο 97ο λεπτό!

Κολωνία-Μάιντς 1-1

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν η Κολονία με την Μάϊντς σε ένα ματς που και οι δύο νιώθουν χαμένοι! Οι γηπεδούχοι γιατί είχαν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν και οι φιλοξενούμενοι γιατί μένουν ακόμα εκτός Ευρωπαϊκής προοπτικής!

Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ 1-1

Νέα βαθμολογική απώλεια για την Άιντραχτ του Όλιβερ Γκλάσνερ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκλάντμπαχ στη Φρανκφούρτη και έχασε πολύτιμο “έδαφος” για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της Bundesliga.

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 1-2

H Φράιμπουργκ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 αγωνιστικές και διεκδικεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ 1-1

Πολύτιμος βαθμός για τη Μπόχουμ στο Βερολίνο, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ουνιόν.

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μπόλικη τακτική, η Βόλφσμπουργκ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα