Champions League: Έβγαλε ζευγάρι τελικού η κληρωτίδα

Στην κλήρωση της Παρασκευής, η κληρωτίδα έφερε στα προημιτελικά δυο από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Την κάτοχο του τίτλου ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κόντρα στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η οποία έχει κατακτήσει τον τίτλο 14 φορές. Οι δυο τους είχαν βρεθεί στα ημιτελικά, με την πρώτη αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να λήγει 1-1 και στη ρεβάνς του «Έτιχαντ», οι «πολίτες» να επικρατούν 4-0 και να πανηγυρίζουν την πρόκριση. Συνολικά έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει τρεις νίκες, τη Μάντσεστερ

Σίτι τέσσερις και τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να έχουν επτά νίκες στις δώδεκα προηγούμενες συναντήσεις των δυο ομάδων. Οι «κανονιέρηδες» έχουν τρεις νίκες και δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Επίσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μονομαχήσει με την Ντόρτμουντ, με τις δυο ομάδες να έχουν από δυο νίκες στα τέσσερα προηγούμενα μεταξύ τους ματς. Τέλος, η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρει στον δρόμο της την Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το ζευγάρι η προϊστορία είναι ισορροπημένη, καθώς σε δώδεκα ματς οι δυο ομάδες έχουν από τέσσερις νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» την 1η Ιουνίου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζεμρέν-Μπαρτσελόνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ / Παρί Σεν Ζεμρέν-Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου / Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα