Comic-Con 2018: Τα πιο πολυσυζητημένα trailer από σινεμά και τηλεόραση

Ποτέ δεν είναι αρκετά.

Ο πανζουρλισμός των ειδήσεων, των πάνελ, των trailer, των ανακοινώσεων, των κόμικ, του cosplay και ό,τι φέρει η ποπ γιορτή του San Diego Comic-Con, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και η προσμονή του κάθε είδους fan διογκώθηκε.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το SDCC δεν τσιγκουνεύτηκε τις πρώτες ματιές σε μεγάλα blockbuster και τηλεοπτικές σειρές, κι ακριβώς επειδή ο όγκος τους είναι τόσο μεγάλος και τόσο χαοτικοί οι τόσοι τίτλοι, εμείς συλλέξαμε

τα πιο πολυσυζητημένα trailer και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

(Προσοχή στα spoilers...)

Shazam!

Ο Shazam είναι το τελευταίος ήρωας που θα εισέλθει στο υπερηρωικό πάνθεον της DC, με τον χαρακτήρα να ενσαρκώνει ο Zachary Levi (Chuck).

Aquaman

Στα βαθιά μας έριξε το πρώτο trailer του Aquaman, μια πρώτη γεύση που οι fan αποζητούν εδώ και χρόνια. Βέβαια, πάντα καλό είναι να μην ποντάρεις στην πρώτη-πρώτη εντύπωση, αλλά το trailer του Aquaman ανέβασε σίγουρα την απόδοσή του για ένα καλύτερο στοίχημα.

Godzilla: King of the Monsters

Το αγαπημένο κινηματογραφικό τέρας επιστρέφει και μπαίνει σε ρινγκ για να έρθει αντιμέτωπο με άλλα τρομαχτικά κι υπερτεράστια πλάσματα. Ποιο από τα διάσημα τέρατα όμως θα αναδειχθεί ως νέος βασιλιάς;

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Η συνέχεια των Φανταστικών Πλασμάτων θα βρει τον Newt να πολεμάει στο πλευρό -ή από τις διαταγές- του Dumbledore, σε μια ακόμα φαντασμαγορική περιπέτεια της J.K Rowling.

Glass: Trailer

Τα -ακόμα πιο φανταστικά- πλάσματα του M. Night Shyamalan επιτέλους θα ενωθούν στη μεγάλη οθόνη, μιας και το "Glass" θα φέρει κοντά τον Mr. Glass, τον Kevin και τον David Dunn, στο πολλά υποσχόμενο θρίλερ "Glass".

Dragon Ball Super: Broly Trailer - Exclusive Official Dub Reveal Η Fumination αποκάλυψε το πρώτο υλικό από την επερχόμενη ταινία Dragon Ball Super: Broly με τον Broly να μάχεται ενάντια στους Goku, Vegeta και Frieza.

Doctor Who: Season 11 Trailer

"Όλα αυτά είναι καινούργια για μένα. Νέα πρόσωπα, νέοι κόσμοι, νέοι καιροί" λέει η νέα Doctor στο trailer, το οποίο μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά, είναι όμως μεγαλύτερο από αυτό που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και μας δίνει μια καλύτερη γεύση από τον νέο κύκλο, την Doctor (Jodie Whittaker) και την καινούργια της παρέα.

Homecoming

Η νέα σειρά του Amazon με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts έχει πλέον trailer. Το "Homecoming", που βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές podcast, πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που στο επίκεντρό του έχει μια υπάλληλο μιας μυστικής κυβερνητικής εγκατάστασης και σε έναν στρατιώτη πρόθυμο να επανενταχθεί στην κοινωνία. Η σειρά γράφτηκε από τους δημιουργούς του podcast, Eli Horowitz και Micah Bloomberg, και σκηνοθετήθηκε από τον Sam Esmail του "Mr. Robot". Πλάι στην Roberts θα δούμε τους Bobby Cannavale, Shea Whigham, Alex Karpovsky και Stephan James.

Better Call Saul

Μια γεύση για το πώς ο θάνατος του Chuck παραλύει τους ηθικούς φραγμούς, με την ατάκα του Jimmy να μένει στον νου: "Ξέρεις γιατί ο Θεός έφτιαξε τα φίδια πριν φτιάξει τους δικηγόρους; Γιατί χρειαζόταν την πρακτική."(You know why God made snakes before he made lawyers? He needed the practice.)

Good Omens

Η δραματική κομεντί φαντασίας σειρά των έξι επεισοδίων, που βασίζεται στο στο "Good Omens" (ελ. τίτλος Καλοί Οιωνοί) των Neil Gaiman και Terry Pratchett, θα έχει για Θεό την πολυβραβευμένη Frances McDormand, στο πλάι της οποίας θα βρεθούν οι David Tennant, Ilan Galkoff, Michael Sheen, Sam Taylor Buck και Jon Hamm. Η μίνι σειρά αφορά το τέλος του κόσμου, όμως ένας άγγελος κι ένας δαίμονας που έχουν αρχίσει να είναι fan της Γης, αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σταματήσουν την Αποκάλυψη.

Mayans MC Η σειρά διαδραματίζεται 2,5 χρόνια μετά τα σοκαριστικά γεγονότα από το φινάλε του SoA κι επικεντρώνεται στον Ezekiel "EZ" Reyes, έναν νεοσύλλεκτο των Mayans στο τμήμα των συνόρων Καλιφόρνιας και Μεξικού. Ο EZ είναι ο ταλαντούχος γιος μιας υπερήφανης οικογένειας Λατίνων, το αμερικάνικο όνειρο της οποίας διαλύθηκε από τη βία των καρτέλ. Τώρα, η ανάγκη του για εκδίκηση τον οδηγεί σε μια ζωή που ποτέ δεν επιθυμούσε και που δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει.The Purge TV Show: SDCC Trailer H νέα σειρά του Syfy βασίζεται στο ομώνυμο κινηματογραφικό franchise, που ξεκίνησε με την ταινία "The Purge" (H Kάθαρση) το 2013. Μια φορά τον χρόνο, όλοι οι νόμοι αναστέλλονται για 12 ώρες. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί και συνήθως συμβαίνει.

Supergirl: Comic-Con 2018 Trailer

Σε νέα φάση μπαίνει η ιστορία του "Supergirl" στον τέταρτο κύκλο με νέους χαρακτήρες της DC Comics να μπαίνουν στο cast της σειράς. Με το νέο trailer παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Sam Witwer ως Agent Liberty έναν νέο βασικό χαρακτήρα της σειράς. Σε τακτικό χαρακτήρα αναβαθμίζεται και ο Jesse Rath τον οποίο γνωρίσαμε στην σεζόν που μας πέρασε ως Brainiac-5.

The Flash: Comic-Con 2018 Trailer

Νέα προβλήματα περιμένει την ομάδα του Flash το 5ος κύκλος, ο οποίος θα βρει τον Barry και την Iris να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα.

Arrow: Season 7 Trailer

To cast του "Arrow" και οι παραγωγοί του επέστρεψαν στο Comic-Con για να μας δείξουν έναν πολύ πιο σκοτεινό Oliver να μπαίνει στη φυλακή.

DC's Legends of Tomorrow: Season 4 Trailer

Το υλικό του SDCC για την επερχόμενη 4η σεζόν έφερε μονόκερους, ταξίδια στο Woodstock και τον fan-favorite ντετέκτιβ, John Constantine.

Black Lightning: Comic-Con 2018 Trailer

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η σειρά του CW δίνει προαγωγή στον Jordan Calloway και τον ρόλο του, Khalil Payne, ως μόνιμη προσθήκη για την 2η σεζόν, η οποία αναμένεται στις 09 Οκτωβρίου.

Titans: Trailer (Mature Content)

Ο Robin έχει μερικές δυνατές απόψεις για τον Batman στο πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς της DC, το οποίο θα μας φέρει μια πιο σκοτεινή και βίαια εκδοχή των Teen Titans που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη μικρή οθόνη.

Young Justice: Outsiders Sizzle Reel Οι νεαροί ήρωες του "Young Justice" επιτέλους επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες κινουμένων σχεδίων το 2019. Η σειρά θα προβληθεί μέσω της νέα συνδρομητικής υπηρεσίας της DC, DC Universe, και οι ήρωες θα πρέπει να πολεμήσουν, μεταξύ άλλων, το παράνομο εμπόριο metahumans.

Riverdale: Season 3 Trailer Στην επόμενη σεζόν θα γνωρίσουμε και τη μητέρα του Jughead, Gladys, και την αδερφή του Jellybean, περίπου στο 8ο ή στο 9ο επεισόδιο. Μαζί τους, θα περιμένουμε και ένα επεισόδιο από το μακρινό παρελθόν, όταν οι γονείς του τωρινού "Riverdale" πήγαιναν ακόμα στο Λύκειο. Τις νεαρότερες εκδοχές των γονιών θα υποδυθούν τα παιδιά τους, αντί να προστεθούν νέοι ηθοποιοί στο cast.

Netflix's Disenchantment Trailer Από τον δημιουργό των "The Simpsons", Matt Groening, έρχεται μια ενήλικη κωμική σειρά φαντασίας 10 επεισοδίων στις 17 Αυγούστου στο Netflix.

Gifted To πρώτο trailer της 2ης σεζόν του Gifted ακολουθεί όλους του βασικούς χαρακτήρες και πού βρίσκονται, ενώ μας εισάγει νέους μεταλλαγμένους και νέους αντιπάλους.Star Trek: Discovery Η δεύτερη σεζόν θα φέρει πίσω στη μικρή οθόνη δύο αγαπημένους και πολύ γνωστούς χαρακτήρες του "Star Trek", τους οποίους περιμέναμε κιόλας μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν. Ο Mount θα υποδυθεί τον Captain Pike, που θα συνεργαστεί με την ομάδα του Discovery ώστε να βρει τον χαμένο Spock και να ανακαλύψουν περισσότερα για μένα απειλή που παρουσιάστηκε.Dragon Prince Ο συγγραφέας του Avatar: The Last Airbender, Aaron Ehasz, δημιούργησε την νεότερη σειρά κινουμένων σχεδίων - The Dragon Prince - μαζί με τον Justin Richmond. Η σειρά λέει την ιστορία δύο ανθρώπων πριγκίπων που συνεργάζονται με μια ξωτικό δολοφόνο που στάλθηκε για να τους σκοτώσει. Όλοι μαζί ξεκινάνε σε μια επική αποστολή προσπαθώντας να φέρουν ειρήνη στον κόσμο τους.Marvel Rising To "Μarvel Rising" φέρνει νεαρούς ήρωες της Marvel σε μια νέα ομάδα που θα πολεμάει το έγκλημα. Θα χωρίζεται σε δύο μέσα, μια σειρά κινουμένων σχεδίων κι ένα κόμικ. Η σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Disney XD θα περιλαμβάνει τους Dove Cameron ως Ghost-Spider, Chloe Bennet ως Quake, Tyler Posey ως Inferno, Kathreen Kavari ως Ms. Marvel, Milana Vayntrub ως Squirrel Girl, Cierra Ramirez ως America Chavez, Kamil McFadden ως Patriot, Kim Raver ως Captain Marvel, Bradley Baker ως Tippy Toe και τον Lockjaw.Legacies

Μετά το Vampires Diaries και το Originals, συνέχεια έχει το Legacies.

Πολυσυζητημένο μάλλον δεν ήταν, αλλά για κάθε χρονιά που θα έχει πάνελ στο SDCC 2018, θα μπαίνει και εδώ.

Supernatural Comic-Con 2018 Trailer Οι τυχεροί θαυμαστές των αδελφών Winchester και των υπερφυσικών περιπετειών τους είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον επερχόμενο κύκλο, ενώ πριν από αυτό, οι συντελεστές της σειράς είχαν ετοιμάσει ένα sizzle reel της 13ης σεζόν, με το "God Was Never On Your Side" των Motorhead να συντροφεύει την περίληψη.Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Έρχεται το "Manifest" η νέα σειρά μυστηρίου του NBCSDCC 2018: Οι πρώτες ματιές στο Collector's Edition του Resident Evil 2 RemakeSDCC 2018: Νέο trailer για το Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Πηγή: IGN Greece

Keywords
σινεμα, τηλεοραση, τελος του κοσμου, dragon ball, doctor who, julia roberts, jon hamm, dc comics, dc universe, star trek, resident evil, ποπ, fan, shazam, zachary, chuck, godzilla, king, rowling, glass, night, david, dragon, super, exclusive, official, dub, νέα, amazon, julia, podcast, bloomberg, james, god, snakes, practice, taylor, franchise, liberty, flash, iris, arrow, tomorrow, woodstock, john, black, jordan, batman, universe, simpsons, netflix, star, trek, pike, avatar, aaron, justin, marvel, disney, chloe, quake, tyler, inferno, girl, kim, vampires, supernatural, hub, ign, facebook, twitter, mutant, ninja, κινηση στους δρομους, Ελιζαμπεθ Τειλορ, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Star Trek Η σειρά, τελη κυκλοφοριας 2013, κοινωνια, ξωτικο, ign, dc comics, dc universe, ηθοποιοι, θανατος, θριλερ, μητερα, ογκος, οθονες, ονειρο, φιδια, amazon, bloomberg, flash, ghost, james, julia, star, vampires, αποκαλυψη, βρειτε, γεγονοτα, γευση, γονεις, δαιμονας, ευκαιρια, ειρηνη, εξι, ερχεται, ζωη, ηρωες, θεος, κυκλος, λυκειο, μινι, μπορειτε, νομοι, ντετεκτιβ, ομαδα, παντα, οθονη, παιδια, ποπ, προβληματα, ρολο, σεζον, σειρες, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, ταξιδια, τμημα, τιτλος, φυλακη, φορα, ωρες, aaron, avatar, super, batman, chuck, chloe, disney, dragon, dragon ball, dub, david, εκδικηση, exclusive, fan, franchise, γιορτη, girl, glass, god, john, ηρωας, hub, iris, justin, jon hamm, jordan, julia roberts, kim, king, liberty, marvel, μια φορα, mutant, netflix, inferno, night, ninja, official, pike, podcast, practice, quake, resident evil, rowling, shazam, snakes, spider, star trek, taylor, tomorrow, trek, tyler, υλικο, universe, woodstock, ξεκινησε, zachary
Τυχαία Θέματα