Conference League: Μπασακσεχίρ και Φιορεντίνα ολοκλήρωσαν με τριάρες (hls)

Η τουρκική ομάδα επικράτησε εύκολα της Χαρτς ξεκαθαρίζοντας από νωρίς τα πράγματα. Μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ενταϊσιμιέ για να κάνει ο Γκιουρλέρ το 2-0 στο 33′. Στο 65′ ο Οζκάν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει η Χαρτς στο 90′ με τον Άτκινσον.

Με τριάρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και η Φιορεντίνα η οποία νίκησε εκτός έδρας την Ρίγας Σκόλα χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο 7ο λεπτό ο Μπαράκ άνοιξε το σκορ , ενώ στο τέλος του ημιχρόνου οι “βιόλα” πέτυχαν άλλα δύο γκολ.

Πρώτα

στο 45′ ο Καμπράλ έκανε το 2-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαπονάρα διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξανακουνήθηκε δίχτυ.

Με αυτά τα αποτελέσματα η Μπασακσεχίρ πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Φιορεντίνα, καθώς την είχε νικήσει με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ είχε ηττηθεί με 2-1 στην Φλωρεντία.

Αυτό σημαίνει ότι η Μπασκασεχίρ προκρίνεται απευθείας στους 16 της διοργάνωσης, ενώ η Φιορεντίνα θα παίξει στον ενδιάμεσο γύρο με κάποιον από τους υποβιβασθέντες από το Europa League οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη θέση στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα