Death Stranding: Νέο Gameplay δείχνει δυνατότητα αλλαγών σε διάφορους τομείς

Τόσα πολλά χρώματα.

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show, ο Hideo Kojima έδωσε στους φαν του Death Stranding μια 30λεπτη παρουσίαση σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε στο υπνοδωμάτιο του κύριου χαρακτήρα, Sam, καθώς και νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής της κρεβατοκάμαρας και της ντουλάπας του Sam.

Το demo ξεκινάει με τον Kojima

να οδηγεί το κοινό με κάποιες βασικές κινήσεις. Εμείς ως παίκτες δεν ελέγχουμε πραγματικά τον Sam αυτή τη στιγμή. Η κάμερα κατεβαίνει στον καβάλο του Sam και αυτός γρήγορα προστατεύει τον καβάλο του από το αδιάκριτο βλέμμα μας.

Κοιτάξτε για πολύ ώρα την ευαίσθητη περιοχή του Sam και θα δώσει γροθιά στην κάμερα. Επίσης, η κάμερα είναι προφανώς ο ΒΒ, το περίεργο μωρό στο δοχείο, που ο Sam μεταφέρει σε όλο το υλικό που έχουμε που έχουμε δει, οπότε αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο Sam χτυπά ένα μωρό.

Ο χαρακτήρας λοιπόν είναι καλυμμένος με βρωμιά, οπότε ο Kojima κατευθύνει τον Sam προς τον καθρέφτη του μπάνιου και πλένει το πρόσωπό του. Είδαμε επίσης τον πρωταγωνιστή να κάνει ανοησίες μπροστά στον καθρέφτη και να τσεκάρει τα μαλλιά του.

Ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα στο δωμάτιο, παρόλο που όλες οι εικόνες μόνο για ενήλικες, κρύβονται πίσω από μια διαφήμιση για το Ride with Norman Reedus, μια ταξιδιωτική εκπομπή του AMC, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Reedus.

Το δωμάτιο είναι τουλάχιστον ένα δωμάτιο που μπορείτε να προσαρμόσετε με πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης του Sam. Το demo αρχίζει με το weapon loadout, αλλά μετακινείται η κάμερα γρήγορα στο σακίδιο του. Το σακίδιο φαίνεται να λειτουργεί σαν το grid system του Resident Evil, όπου θα πρέπει να υπολογίζετε το φυσικό χώρο που καταλαμβάνει κάθε αντικείμενα, παίζοντας ένα παιχνίδι Tetris, με αντικείμενα διαφορετικού σχήματος.

O Kojima πηγαίνει μετά στην ντουλάπα του Sam. Βλέπουμε τα γυαλιά που μπορεί ο Sam να φορέσει, των οποίων το χρώμα ορίζει ο παίκτης. Ο Kojima καταλήγει με ένα συνδυασμό άσπρου και σκούρου χρυσού, για τα γυαλιά του Sam, ενώ μετατρέπει το καπέλο του σε κόκκινο.

Η ντουλάπα του Sam δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να χρωματίσετε. Ο Sam θα είναι επίσης σε θέση να προσαρμόσει το χρώμα των τειχών στο δωμάτιό του, με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ακριβώς όπως στο Metal Gear Solid V, η αγαπημένη μουσική του Kojima θα παίξει επίσης ρόλο στον καθορισμό της διάθεσης. Ο Kojima παρουσίασε μια λίστα μουσικής, που ο Sam μπορεί να παίξει στο δωμάτιό του, συμπεριλαμβανομένων καλλιτεχνών όπως ο Low Roar, οι Silent Poets και ο Gen Hoshino.

Ο Sam μπορεί επίσης να καθαρίσει μια εξάδα μπύρες, ενώ πιθανότατα το ενεργειακό ποτό, Monster Energy, θα είναι μέσα στην επιλογές τους χαρακτήρα.

Το demo κλείνει με ένα σύντομο σημείο, όπου ο Sam διασχίζει το Overworld του Death Stranding και τελικά χαλαρώνει σε μια ιαματική πηγή με τον BB.

To Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου και μέχρι τότε, διαβάστε πώς ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού θα είναι σε First Person και πως το παιχνίδι θα έχει "Very Easy Mode" για τους σινεφίλ.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceKojima: Το Death Stranding έχει 'Very Easy' Difficulty Mode για τους λάτρεις των ταινιώνDeath Stranding: Οι Guillermo del Toro και Nicolas Winding Refn δεν υποδύονται τους εαυτούς τουςΌλα όσα είδαμε στο Gameplay Trailer του Death Stranding

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα