Esports World Cup: Όλες οι ομάδες και οι εξαψήφια πληρωμή

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Esports ξεκινάει τον Ιούλιο με ομάδες που διαγωνίζονται σε περισσότερους από δώδεκα τίτλους esports. Οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά μεγαλοπρεπών τουρνουά, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, διοχετεύουν επίσης άμεσα χρήματα στα esports μέσω του προγράμματος υποστήριξης συλλόγων του Esports World Cup Foundation.

Το πρόγραμμα για τους συλλόγους ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024. Θα βοηθήσει τους οργανισμούς που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, δίνοντάς τους χρήματα για να “υποστηρίξουν τις υπάρχουσες δραστηριότητές τους και την είσοδό τους

σε νέους ανταγωνιστικούς τίτλους στο πλαίσιο του Esports World Cup”.

Στις 6 Μαΐου 2024, το EWC ανακοίνωσε ποιες ομάδες επιλέχθηκαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Ποιες ομάδες esports είναι στο Esports World Cup Club;

Τριάντα ομάδες έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα Esports World Cup Foundation Club Support.

100 Thieves

Blacklist International

Cloud9

Fnatic

FURIA Esports

Karmine Corp

Gen.G

Guild Esports

Gaimin Gladiator

G2 Esports

Movistar KOI

NRG Esports

Ninjas in Pyjamas

Navi

LGD Gaming

OG Esports

LOUD

Spacestation

Team Liquid

Team Falcons

Team Secret

T1

Talon Esports

Virtus Pro

Twisted Minds

Tundra Esports

Team Vitality

TSM

Weibo Gaming

Η αρχική ανακοίνωση για το πρόγραμμα ανέφερε ότι θα επιλεγούν μόνο 28 ομάδες. Ωστόσο, το πρόγραμμα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει επιπλέον δύο ομάδες.

Σε 22 ομάδες δόθηκαν απευθείας προσκλήσεις, ενώ άλλες οκτώ έπρεπε να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Η EWC υποστήριξε ότι πάνω από 150 οργανισμοί esports έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα.

Αυτές οι ομάδες συλλόγων δεν προσκαλούνται απευθείας στα 19 τουρνουά esports του EWC και θα πρέπει να αγωνιστούν μέσω των προκριματικών όπως όλοι οι άλλοι.

Πόσα χρήματα κερδίζουν οι ομάδες esports στο Esports World Cup Club;

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Esports World Cup Foundation Club Support μπορούν να κερδίσουν μια ετήσια εξαψήφια αμοιβή. Η πληρωμή συνδέεται με τις ανταγωνιστικές τους επιδόσεις και την ικανότητά τους να “αυξάνουν την τηλεθέαση και τη συμμετοχή των οπαδών” κατά την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Esports.

Ο ιστότοπος του προγράμματος συλλόγων αναφέρει ότι το “εφάπαξ κίνητρο” του 2024 απευθύνεται σε ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν σε νέους ανταγωνιστικούς τίτλους παιχνιδιών. Τα χρήματα που υποσχέθηκαν έχουν ήδη οδηγήσει πολλούς οργανισμούς esports να ξαναμπουν ή να κάνουν το ντεμπούτο τους σε πολλούς ανταγωνιστικούς τίτλους esports, να επεκταθούν σε διαφορετικές διεθνείς αγορές και να επεκτείνουν το υπάρχον προσωπικό τους, σύμφωνα με το EWC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει αποκαλυφθεί το ακριβές ποσό των χρημάτων που δικαιούνται να κερδίσουν οι ομάδες.

Πηγή: dexerto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Esports World Cup, Όλες,Esports World Cup, oles