Europa Conference League: Προβάδισμα πρόκρισης για ΑΕΚ Λάρνακας και Λάτσιο!

ΑΕΚ Λάρνακας-Ντνίπρο: 1-0

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχθηκε την Ντνίπρο για τα playoffs του Europa Conference League στην Κύπρο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Τριτσκόφκσι, αλλά ο παίκτης δεν βρήκε τα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ο Ράφα Λόπες εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση και η μπάλα «τράνταξε» το δοκάρι της Ντνίπρο.

Στο 84ο λεπτό ύστερα από ακόμη μία εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο, ο Γκαρθία μπήκε στη φάση και με κεφαλιά νίκησε τον

τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, για το 1-0 των Κυπρίων.

Λάτσιο-Κλουζ 1-0

Άσχημα άρχισε το ματς για τη Λάτσιο κόντρα στην Κλουζ. Οι Ιταλοί μόλις στο 16ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες, ο Πάτρικ ανέτρεψε τον Μπιρλιγκέα εκτός περιοχής και ο διαιτητής τον έστειλε στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τη Λάτσιο, οι γηπεδούχοι στο 45+4′ πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τρομερό σουτ στην κίνηση του Ιμόμπιλε.

Λουντογκόρετς-Άντερλεχτ: 1-0

Η Λουντογκόρετς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό οι Τιάγκο και Ντεσπότοφ συνεργάστηκαν εξαιρετικά. Ο πρώτος με κεφαλιά έκανε το 1-0 κόντρα στην Άντερλεχτ, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Βούλγαρου συμπαίκτη του.

Σέριφ-Παρτίζαν 0-1

Προβάδισμα στην αναμέτρηση Σέριφ – Παρτίζαν πήραν οι Σέρβοι. Στο 45ο λεπτό ο Γκόμες μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με πλασέ, το οποίο κόντραρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ύπερ της Παρτίζαν, όμως το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Σέρβους.

Στο 51ο λεπτό ο Μπούγιασιτς έκανε… δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ταλάλ και ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Με την ολοκλήρωση του 90άλεπτου ο Γκαρανάνγκα αποβλήθηκε για άσχημο πάτημα σε αντίπαλο του, όμως ο VAR πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα.

Η Παρτίζαν θα ταξιδέψει στην Μολδαβία για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο Conference League.

Keywords
Τυχαία Θέματα