Fallout 76: Μία ματιά στο νέο Vault 94 raid

Ευχόμαστε τα νέα power armors να μην είναι από canvas bag material του collector's edition.

Ήσυχα κύλησαν μέσα στο καλοκαίρι τα πράγματα στο μέτωπο του Fallout 76, καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν εξωπραγματικές αλλαγές ή προσθήκες, από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι επίσημο από την μεριά της Bethesda (E3 2019), πάνω στο εν λόγω

θέμα.

Το νέο αυτό raid, ονόματι Vault 94, έγινε το αντικείμενο προσοχής του πρόσφατου blog post της εταιρείας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού (όπως αναφέρει και το PCGamer), καλύπτοντας, ελπίζουμε, μερικές απορίες των παικτών, που συνεχίζουν ακόμη να ελπίζουν σε αυτό το project.

Το Vault 94 λοιπόν, αποτελεί ένα εγκαταλελειμμένο μέρος, όπου ειρηνιστές κηπουροί, πιθανώς διορισμένοι από το δημόσιο ύστερα από διαγωνισμό του ΟΑΕΔ, κλήθηκαν να επαναφέρουν τη χλωρίδα του Wasteland στην δόξα του παρελθόντος. Όπως καταλαβαίνετε, για να αποτελεί αντικείμενο προσοχής του raid, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο...

Το φαινομενικά "άδειο" vault μπορείτε να εξερευνήσετε και μόνοι σας, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η ψηφιακή παρέα άλλων παικτών, όμως η Bethesda προτείνει την σύνταξη μιας πλήρης ομάδας παικτών τουλάχιστον 50 level. Μόνοι ή με την ομάδα σας, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις 3 νέων αποστολών, οι οποίες θα είναι στη διάθεση σας σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, για μια ολόκληρη εβδομάδα, πριν αυτές αποσυρθούν και αντικατασταθούν από τον νέο κύκλο εβδομαδιαίων αποστολών.

Προφανώς, τα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας θα "κρύβουν" και το καλύτερο loot, όπου θα είναι λογικά διαθέσιμα τα plans των νέων power armors, αλλά και του νέου ξεχωριστού resource Vault 94 steel, που θα απαιτείται για το crafting των νέων αυτών power armors.

Από πιο τεχνικής απόψεως, το raid αναμένεται να διορθώσει τα προβλήματα διακοπής διαφόρων ενεργειών από άλλους παίκτες, αλλά και και το level scaling του dungeon, όταν υπάρχει μεγάλο χάσμα στο level των παικτών.

Το Vault 94 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 20 Αυγούστου.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Έρχεται το πρώτο raid στο Fallout 76 Η Bethesda είχε προετοιμαστεί για την αντίδραση στο Fallout 76 YouTuber δοκίμασε να τερματίσει το Fallout 76 χωρίς Pip-Boy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα