Game of Thrones: Η adidas φέρνει τον κόσμο του Γουέστερος στα πόδια σας!

Η συνεργασία της adidas με το Game of Thrones είναι γεγονός και λίγες ημέρες πριν από τον 8ο και τελευταίο κύκλο της επικής σειράς φέρνουν τον κόσμο του Γουέστερος στα πόδια σας!
Οι οίκοι Stark, Lannister και Targaryen, η Νυχτερινή Φρουρά (Night’s Watch) και οι White Walkers αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την adidas,
η οποία δημιούργησε μία συλλογή έξι limited-edition Ultraboost παπουτσιών με το κάθε παπούτσι να φέρει τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ηρώων που εκπροσωπεί.

Για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε running παπούτσια από τη limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones, η adidas και η Nova σάς καλούν να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που διοργανώνουν.
Παρακολουθήστε τις αφιερωμένες στη σειρά Game of Thrones εκπομπές Facebook Live της Nova από την Τρίτη 9 Απριλίου και κάθε Τρίτη μέχρι και τις 21 Μαΐου, στις 18:00 και δηλώστε συμμετοχή! Η κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τέσσερις νικητές, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου!

Τα limited-edition adidas x Game of Thrones Ultraboost είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 22 Μαρτίου 2019.
Μάθετε περισσότερα:
www.adidas.gr/game_of_thrones
https://www.instagram.com/adidasrunning/
Keywords
Τυχαία Θέματα