Game of Thrones: Η «Ντάνι»… έπνιξε τον πόνο της στο ποτό! (spoiler alert)

Η Εμίλια Κλαρκ ανήρτησε μια χιουμοριστική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μ’ ένα μπουκάλι ποτό στο χέρι, ενώ η έκφραση της θυμίζει τον γνωστό πίνακα του Έντβαρντ Μουνκ, «Κραυγή».

Στο ποτό και πιο συγκεκριμένα στη σαμπάνια «έπνιξε τον πόνο της» η 32χρονη σταρ. Όσοι έχουμε δει το επεισόδιο «The Bells» καταλαβαίνουμε τον λόγο που δεν είναι άλλος από την εξέλιξη της Ντενέρις. Η πρόθεση των σεναριογράφων να τονίσουν τη σκοτεινή πλευρά της ήταν εμφανής από την

αρχή του όγδοου κύκλου. Ο Σαμ, η Σάνσα και ο Βάρις «ανέλαβαν» να υποδείξουν στον Τζον και σ’ εμάς ότι η Μητέρα των δράκων δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζουμε. Λίγοι, όμως, περίμεναν ότι η γυναίκα που είχε καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως απελευθερώτρια θα μεταλλασσόταν σε «τρελή βασίλισσα» επιδεικνύοντας εκδικητική μανία αφού σήμαναν οι καμπάνες της υποταγής στο Κινγκς Λάντινγκ.

«Αυτό χρειάστηκε όχι μόνο για να γυρίσω το πέμπτο επεισόδιο, αλλά και να το παρακολουθήσω» έγραψε η Εμίλια κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram με hashtag «Τόσο σοκαριστικό που μου πήρε την περούκα».

View this post on Instagram

This is what it took not only to shoot ep5...but to watch it too! #

Keywords
Τυχαία Θέματα