Game of Thrones: Νέο trailer και VFX βίντεο από την 8η σεζόν

Σχεδόν φτάσαμε στο τέλος.

Δύο βδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς του HBO, "Game of Thrones", και παρά τα μυστικά και την προσοχή για spoilers όλο και κάτι νέο παίρνουμε. Αυτή τη φορά, είχαμε νέα βίντεο μεταξύ των οποίων ένα trailer με νέες σκηνές.

Το HBO δημοσίευσε ένα νέο trailer για το "Game of Thrones", το οποίο αν και έχει ελάχιστο νέο

υλικό μας δίνει μια πρώτη ματιά σε μια σκηνή μεταξύ Jon και Arya. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί από την πρώτη σεζόν. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι η σκηνή αντάμωσης τους ή κάτι άλλο. Μπορείτε να δείτε το νέο trailer παρακάτω:

Επιπλέον, δημοσιεύθηκε ένα νέο βίντεο για τη δημιουργία των εφέ στη νέα σεζόν.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, πήραμε νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, ενώ επιβεβαιώθηκε η μοίρα κάποιων χαρακτήρων και μάθαμε πως ο Night King έχει βάλει κάποιον στο μάτι. Οι Emilia Clarke, Kit Harington και Peter Dinklage συζήτησαν επίσης για τις συνέπειες που θα έχει η σχέση των Jon Snow και Daenerys Targaryen.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής. Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία και, συνολικά, η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Όταν πέθανα στο Game Of Thrones - Robert Baratheon
Keywords
Τυχαία Θέματα