Gamescom 2018: Το Halo: The Master Chief Collection έρχεται στο Xbox Game Pass

Ένα πλήρες πακέτο σε μία value-for-money υπηρεσία.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα στην Gamescom πως το Halo: The Master Chief Collection θα προστεθεί στα παιχνίδια του Xbox Game Pass από 1η Σεπτεμβρίου.

Το Halo: The Master

Chief Collection περιέχει τα Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 και Halo 4, καθώς και ένα πλήρες multiplayer πακέτο για να μπορέσει κάποιος να μυηθεί στον επικό κόσμο του Halo με ένα και μόνο πακέτο. Παρά τα αρχικά προβλήματα στην κυκλοφορία του, το Halo: MCC έχει διορθώσει αρκετά πράγματα και προσφέρει ένα σωρό περιεχομένου με τη συνεχή υποστήριξη της 343 Industries.

Το Xbox Game Pass είναι η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, η οποία σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε πολλούς first αλλά και third party τίτλους στο Xbox One, μόνο με €9,99 τον μήνα. Αυτή την περίοδο και για 11 ακόμα μέρες μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας μόνο με €2.

Η Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα πως τα Halo: The Master Chief Collection updates θα ενισχύσουν τον τίτλο και θα τον φέρουν στα μέτρα του Xbox One X.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΜία πρώτη ματιά στο ODST του Halo 3Νέα ενημέρωση για το HALO MCC η οποία σταθεροποιεί το παιχνίδιΗ 343 Industries αναγνωρίζει ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν βλέπουν βελτίωση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα