Godzilla vs. Kong: Στο cast της επικής μάχης προστέθηκε και η Danai Gurira

Δεν θα προλάβει να ηρεμήσει από τις μάχες στη Wakanda.

Άλλη μία θηριώδης μάχη έρχεται να προστεθεί στην κινηματογραφική ζωή της Danai Gurira.

Την ηθοποιό βλέπουμε στη σειρά "The Walking Dead" από το 2012, ενώ φέτος ενσάρκωσε την Okoye του βασιλείου της Wakanda για την ταινία "Black Panther". Η συνέχεια για την καριέρα της Gurira θα είναι στη μεγάλη αναμέτρηση με τίτλο "Godzilla vs. Kong", σύμφωνα με το The Hollywood Reporter

Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο της δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αν και έχει γίνει ξεκάθαρο

πως θα είναι σημαντικός για την υπόθεση της ταινίας και ένας από τους κύριους. Το cast θα συμπληρώσει μαζί με τον Julian Denninson, που συστήθηκε ως Firefist στο "Deadpool 2", και τη Zhang Ziyi, γνωστή από ταινίες κινέζικης παραγωγής, όπως η "House of Flying Daggers" ("Shi mian mai fu") και τη δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής, "Memoirs of a Geisha" ("Αναμνήσεις μιας Γκέισας").

Η Danai Gurira στο "Black Panther"

Η ταινία "Godzilla vs. Kong" θα ακολουθήσει τις "Godzilla", "Kong: Skull Island" και "Godzilla: King of the Monsters" ( που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019) ως μέρος του MonsterVerse, τη σειρά ταινιών των Warner Bros. και Legendary Entertainment. Σκηνοθέτης της σύγκρουσης των τιτάνιων τεράτων θα είναι ο Terry Rossio, της αρχικής τριλογίας "Pirates of the Caribbean" και όχι μόνο. Σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, γνωρίζουμε μόνο πως θα κριθεί στο μέγεθος.

Η Danai Gurira φέρει 20 τίτλους στο δυναμικό της. Ανάμεσα τους και οι δραματικές ταινίες "Mother of George"(2013) και "The Visitor"(2007), στις οποίες είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην καριέρα της αναμένεται να προστεθεί και μία νέα μίνι-σειρά, σε συνεργασία με ηθοποιούς του "Black Panther" όπως η Lupita Nyong'o, γνωστή από τη βιογραφική δραματική ταινία "12 Years A Slave" ("Δώδεκα χρόνια σκλάβος"). Η Gurira θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, και ταυτόχρονα θα υπογράψει το σενάριο και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού.

Η Danai Gurira στο "The Walking Dead"

Το "Godzilla vs. Kong" περιμένουμε να δούμε στις 22 Μαΐου του 2020. Μέχρι τότε, πολλές ταινίες θα έχουν περάσει από τις αίθουσες τον Ιούλιο, και για να μη χάσετε καμία συμβουλευτείτε τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑπόψε η έναρξη για το 7ο ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην ονειρική ΡιβιέραΗ νέα δουλειά του Black Panther θα είναι το θρίλερ των αδερφών RussoΟ Buddy Holly των "The Crickets" αποκτά βιογραφική ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα