H DC Comics ανακοινώνει μια νέα εκδοτική τρόμου

Η μεγάλη επιστροφή του Hill.

H DC μπορεί να "έκλεισε" διάφορες παλιότερες εκδοτικές της, αλλά την ίδια στιγμή ανακοίνωσε μια νέα εκδοτική αφιερωμένη σε κόμικς τρόμου. Η Hill House Comics, θα είναι κομμάτι της Black Label (ενήλικο κοινό) και υπεύθυνος της είναι ο Joe Hill,

δημιουργός των "Locke & Key" και "NOS4A2".

Τα νέα ήρθαν από το Entertainment Weekly, που αποκάλυψε ότι η Hill House θα ξεκινήσει με πέντε νέες σειρές, των οποίων τα εξώφυλλα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το "Basketful of Heads" του Hill με σχέδιο του Leomacs θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Η σειρά ξεκινά με ένα νεαρό ζευγάρι σε ένα σπίτι στην Νέα Αγγλία, Αμερικής γεμάτο αντικείμενα των Vikings. Όταν μια καταιγίδα ξεκινάει εμφανίζεται μια μυστηριώδης ομάδα από εισβολείς.

Ο Hill επίσης θα γράψει την δεύτερη σειρά, "Plunge", για την οποία δεν ξέρουμε ακόμα ποιος καλλιτέχνης θα αναλάβει το σχέδιο. Το "Plunge" θα είναι φόρος τιμής στο "The Thing" του John Carpenter. Όταν ένα χαμένο σκάφος της Αρκτικής ξαφνικά εμφανίζεται μετά από 40 χρόνια, μια ομάδα ερευνητών θα ανακαλύψει περίεργα και ανατριχιαστικά πράγματα σχετικά με αυτό.

Οι άλλοι τρεις τίτλοι περιλαμβάνουν μια μίξη από νέους δημιουργούς και βετεράνους της Vertigo ή άλλων τίτλων τρόμου. Το "The Dollhouse Family" θα γράψει ο Mike Carey σε σχέδιο του Peter Gross, το "Τhe Low, Low Woods" ανέλαβαν οι Carmen Maria Machado με την Ελληνίδα καλλιτέχνη Dani και το "Daphne Byrne" οι Laura Marks και Kelley Jones.

Το "Basketful of Heads #1" θα βγει στις 30 Οκτωβρίου και οι υπόλοιποι τίτλοι θα ακολουθήσουν στους επόμενους μήνες.

Όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι μια γεμάτη χρονιά για τον Hill. Ο συνδημιουργός του "Locke & Key", Gabriel Rodiguez, προσφάτως έκανε tweet μια περίεργη εικόνα για κάποια αποκάλυψη στο SDCC. Το Netflix επίσης δουλεύει στην τηλεοπτική μεταφορά του "Locke & Key".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Τίτλοι τέλους για την Vertigo έπειτα από 26 χρόνια To XERXES του Frank Miller τώρα στα ελληνικά Πώς το Dragonball ενέπνευσε την πανέμορφη σκηνή του Superman στο Justice League

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα