H Square Enix ελπίζει το Avengers να ξεπεράσει το Spider-Man της Insomniac

Μεγάλες προσδοκίες.

Σε συνέντευξη του στο GamesIndustry.biz, ο πρόεδρος της Square Enix, Yosuke Matsuda, μίλησε σχετικά με την επιτυχία που περιμένει να έχει το Marvel's Avengers, συγκριτικά μάλιστα με το Spider-Man της Insomniac.

"Το Spider-Man ήταν ένας μεγάλος τίτλος με τεράστια επιτυχία, οπότε θα ήθελα να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε ανάλογη επιτυχία.

Όμως η αλήθεια είναι ότι έχω ανεβάσει τις προσδοκίες μου. Πιστεύω ότι πρέπει να βάζουμε μεγάλους στόχους. Πιστεύω ότι το Spider-Man ήταν φανταστικό, αλλά δεν θέλουμε να μας ξεπεράσουν. Δουλεύουμε πραγματικά πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία καινούργια εμπειρία."

Ο Matsuda επίσης εξήγησε γιατί η Square Enix χρειάστηκε πέντε studios για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Crystal Dynamics είναι αυτή που έχει τα ηνία με το Eidos Montreal να τους υποστηρίζει. Όταν μιλάμε όμως για ένα blockbuster ή για κάποιον AAA τίτλο θα περιοριζόμασταν πάρα πολύ αν χρησιμοποιούσαμε μόνο ένα studio. Για τον λόγο αυτό έχουμε περισσότερα studios να δουλεύουν πάνω στο παιχνίδι."

Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας είναι να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες για τους παίκτες, κάτι το οποίο αποτελεί πολύ σημαντική πρόκληση αλλά τουλάχιστον η δουλειά αυτή θα βοηθήσει τη Square Enix να φέρει παρόμοιες εμπειρίες και σε μελλοντικούς της τίτλους.

"Αυτή τη φορά αποφασίσαμε με την Marvel ότι θα δημιουργήσουμε μία νέα εμπειρία η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από το κινηματογραφικό τους σύμπαν. Αυτή ήταν μία σημαντική πρόκληση για εμάς και πιστεύουμε ότι εκμεταλλευόμενοι τη δουλειά που έχουμε ρίξει γι' αυτό το παιχνίδι, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε αντίστοιχες εμπειρίες και στους υπόλοιπους τίτλους μας."

IGN GreeceMarvel's Avengers: Οι προσωπικότητες των ηρώων θα αλλάζουν μέσα στο παιχνίδιMarvel's Avengers: Ο κάθε ήρωας θα έχει διαφορετικό playstyleTo Marvel's Avengers είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Crystal Dynamics

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα