HJK: Γ. Κανελλόπουλος «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό, έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του της Ελσίνκι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο 23χρονος μέσος, που τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε από την Τρίπολη στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας, ελέω… καταγωγής ήταν φυσιολογικό να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Φινλανδών στην προσπάθειά τους να μάθουν κάτι περισσότερο

για τον «Δικέφαλο», κάτι που ομολόγησε κι ο ίδιος: «Είναι αλήθεια πως οι συμπαίκτες μου με ρώτησαν αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τους είπα πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και επικίνδυνη.»

Για τη δυναμική του ομίλου και τη διαφορά αυτής ανάμεσα στις ομάδες είπε: «Έχουμε δει να γίνονται εκπλήξεις. Προφανώς και η Άιντραχτ είναι μια σπουδαία ομάδα και φαβορί αλλά εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με τις ελπίδες που μας αναλογούν».

Για τα σημεία-αναφοράς του «Δικεφάλου»: «Η ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Έχει εξαιρετικούς παίκτες στην επίθεση και εκεί στέκομαι. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα στις αντεπιθέσεις αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στην έδρα μας και κόντρα στη Μόλντε αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε». 

Ακολούθως σ’ ερώτηση για να επιχειρήσει μια σύγκριση ανάμεσα στο ελληνικό και το φινλανδικό ποδόσφαιρο αποκρίθηκε ως εξής: «Εδώ ο ρυθμός και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία αλλά απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο. Μπορεί να έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος αλλά αυτό πολλές φορές το κάνουμε γιατί βολεύει το παιχνίδι μας».

Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για την απόφασή του να… ξενιτευτεί: «Ήταν μια σκέψη που είχα για πολύ καιρό, να παίξω δηλαδή στο εξωτερικό. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα αλλά το σημαντικό είναι πως προσαρμόστηκα και είμαι καλά».

Keywords
Αναζητήσεις
hjk κανελλοπουλις
Τυχαία Θέματα
HJK, Κανελλόπουλος Έχουμε,HJK, kanellopoulos echoume