Horrorant: Επιστρέφει το φεστιβάλ τρόμου για 6η συνεχόμενη χρονιά

Λάτρεις του τρόμου, μαζευτείτε.

Είστε genre λάτρεις του σινεμά και δεν χορταίνετε τα θρίλερ και τις ταινίες τρόμου; Τότε είστε τυχεροί γιατί το το Horrarant Film Festival επιστρέφει τον Μάιο για ένα ακόμα κινηματογραφικό ταξίδι, όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Επιμέλεια
αφίσας: Νίκος Κουλαυτάκης

Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του. Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ!

Οι πύλες του 6ου Horrorant Film Festival θα ανοίξουν στις 9 Μαΐου στην Αθήνα, εκεί ακριβώς όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν πέντε χρόνια, στις δύο αίθουσες του ODEON ΟΠΕΡΑ. Όπως κάθε χρόνο, ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα μεταφερθεί αυτούσιο στην Θεσσαλονίκη, όμως για πρώτη στην ιστορία του, οι Μακεδόνες φίλοι του δε θα χρειαστεί να το περιμένουν ούτε λεπτό, με το νέο μεγάλο κινηματογράφο της πόλης CINEPLEXX να το φιλοξενεί σε δύο αίθουσές του ταυτόχρονα με την Αθήνα, από τις 9 Μαΐου. Φυσικά, ούτε φέτος θα μπορούσε να αφήσει έξω τους πιστούς θεατές και των άλλων πόλεων, με το #HFF6 να ταξιδεύει σε άλλες 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στο 6ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ”, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως κάθε χρόνο, σε πανελλήνια πρεμιέρα πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες πληροφορίες και ειδήσεις από το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ τρόμου!

Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ, καθώς και την επίσημη σελίδα του Horrarant στο Facebook.

IGN Greece Γιορτάζοντας 40 χρόνια Alien με νέες μικρού μήκους ταινίες Νέο full trailer για το Avengers: Endgame! To Rotten Tomatoes σκέφτεται περισσότερες αλλαγές στη βαθμολογία κοινού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα