IGN Greece: Reviews Μαρτίου 2019

Άλλος ένας γεμάτος μήνας.

When Ski Lifts Go Wrong Review (PC) - Διανομή: Curve Digital

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To When Ski Lifts Go Wrong είναι ένας τίτλος που πέτυχε τον στόχο του. Καλοί μηχανισμοί, συμπαθητικά γραφικά, ικανοποιητική μουσική και αρκετές ώρες γέλιου από τις χαζομάρες που κάνετε στον σχεδιασμό σας, συντελούν σε μια καλή, και προπάντων διασκεδαστική δημιουργία.

Aurion: Legacy of the Kori-Odan Review (PC)
- Διανομή: Kiro'o Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το είπα στο Demetrios - The BIG Cynical Adventure, το είπα στην εισαγωγή, το ξαναλέω και εδώ: μην κολλάτε στο σκορ και χάνετε την ουσία. Αυστηρά μιλώντας, το Aurion: Legacy of the Kori-Odan έχει αστοχίες που βαθμολογικά του στοιχίζουν. Story αξιοπρεπές μεν, μπουκωμένο δε, με πολλές, πολλές πληροφορίες που θα ταίριαζε περισσότερο να μοιραστεί σε επεισόδια. Υπεραναλυτικά και ίσως αχρείαστα κάποιες φορές tutorials, που πιο πολύ μπερδεύουν παρά βοηθάνε. Ανούσιο, για εμάς, διπλό mode στις μάχες και ένα πολύπλοκο- μέχρι να το μάθει κανείς- combat system. Όμορφα από σχεδιαστική άποψη hand drawn γραφικά, αλλά στην εφαρμογή τους θυμίζουν παιχνίδι προηγούμενης δεκαετίας. Ηχητικά αδιάφορο. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι όμως “εγκληματικά” αρνητικό. Ίσα-ίσα, τα περισσότερα δείχνουν την πρόθεση της ομάδας της Kiro’o Games για ένα άρτιο και πλούσιο αποτέλεσμα, με ό,τι budget ήταν διαθέσιμο μέσω του Kickstarter. Είναι εμφανή το ενδιαφέρον, το μεράκι και η αγάπη που έχουν δώσει στο- παρθενικό για τη χώρα- προϊόν τους. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν τη στήριξή μας.

Strategic Command WWII: World at War Review (PC) - Διανομή: Slitherine

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Strategic Command WWII World at War δεν έχει υπέρμετρη πολυπλοκότητα. Αν και όχι τόσο φιλόξενο αρχικά είναι φιλικό σε νέους παίκτες. Η έμφασή του στην στρατιωτική πλευρά της διαχείρισης των εθνών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κάνει την εμπειρία εύπεπτη και ευκολονόητη, ενώ ταυτόχρονα έχει το απαραίτητο βάθος που ζητούν οι σκληροπυρηνικοί του είδους. Οι διάφορες επιλογές για την αλλαγή συγκεκριμένων ιστορικών αποφάσεων και ο μηχανισμός με τα frontlines, προσθέτουν μια παραπάνω διάσταση στον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης μπορεί να δαμάσει την ιστορία. Τα προβλήματα του παιχνιδιού, κυρίως οι χρονοβόροι γύροι, και ο αδιάφορος οπτικοακουστικός τομέας είναι κάτι που θα δυσκολέψει τους παίκτες που έρχονται από άλλους πιο γρήγορους και polished τίτλους. Τέλος, η ύπαρξη hot-seat, mods και online multiplayer εκτοξεύει το replay value στα ύψη κάνοντας το δημιούργημα της πλέον βετεράνου στον χώρο, Fury Software, να είναι ένα άξιο απόκτημα στην συλλογή οποιουδήποτε Wargamer!

Sunless Skies Review (PC) - Διανομή: Failbetter Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Όποιος έχει ασχοληθεί με το προηγούμενο δημιούργημα της Failbetter Games, το εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και βαθιά ελαττωματικό Sunless Seas, θα έχει μια καλή γενική ιδέα για το σύμπαν του Sunless Skies, καθώς μοιράζονται πολλές ιδέες. Παρ’ όλα αυτά, το Sunless Skies έχει τα φόντα να εκπλήξει ακόμα και αυτούς τους παίκτες, καθώς οι developers ανέβηκαν όχι μόνο σε υψόμετρο, αλλά και σε level με αυτή τους τη δημιουργία, δημιουργώντας έναν τίτλο που μόνο ως αριστούργημα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Hyper Jam Review (PC) - Διανομή: Bit Dragon

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Hyper Jam είναι μια δημιουργία εμποτισμένη με το μεράκι και την αγάπη των δημιουργών του, οι οποίοι είχαν ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι ακριβώς ήθελαν να μας προσφέρουν. Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό arena brawler που δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητους τους λάτρεις του genre. Αν δε έχετε και την κατάλληλη παρέα και τέσσερα controllers τότε δεν έχετε παρά να διοργανώσετε μια βραδιά Hyper Jam και να “λιώσετε” με τους κολλητούς σας. Δυστυχώς όμως μόλις η βραδιά αυτή τελειώσει, θα τελειώσει και το... παραμύθι, καθώς το φτωχό περιεχόμενο σε χαρακτήρες, όπλα και αρένες, αλλά και το ανούσιο progression system, καταβαραθρώνουν το Hyper Jam.

Dead Or Alive 6 Review (PS4) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Dead Or Alive 6 υποσχέθηκε λιγότερα υπερσεξουαλικά μοντέλα, αλλά καταφέρνει να περάσει το νόημα, με γελοία boob physics, που σου θυμίζουν συνεχώς το τι πραγματεύεται κυρίως το παιχνίδι. Το Story είναι ρηχό, το multiplayer ακόμα τρέμει και τα γραφικά, αν και ανανεωμένα, δεν είναι άξια αναφοράς. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα ωστόσο είναι ότι δεν έχει γερές βάσεις για να μπορέσουμε να πούμε ότι έχει εξελιχθεί από την προηγούμενη προσθήκη του franchise. Οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει ελάχιστα και οι νέες προσθήκες δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Εξαιρετικές μάχες με νέα χαρακτηριστικά και αγάπη για τους νέους παίκτες είναι τα θετικά στοιχεία του τίτλου, αλλά δυστυχώς δεν είναι ικανά να κρατήσουν το ενδιαφέρον των παλιών μέχρι το τέλος. Σίγουρα πάντως, με τις αλλαγές που δέχθηκε, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα 7 χρόνια που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί.

The Walking Dead: The Final Season - Episode 3: Broken Toys Review (PC) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το “Broken Toys” πλατειάζει λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε στο τέλος του δεύτερου act του, αλλά πέρα από αυτό το μικρό ατόπημα προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έδαφος πριν την κυκλοφορία του τελευταίου -όπως όλα δείχνουν- επεισοδίου της σεζόν, αλλά και της σειράς The Walking Dead, θυμίζοντάς μας ότι τα κεριά φωτίζουν πιο δυνατά λίγο πριν σβήσουν...

Death and re;Quest Review (PS4) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνολικά, το Death end re;Quest κάνει πολύ καλή δουλειά στην παρουσίαση μιας σκοτεινής και έντονα δραματικής ιστορίας που κινείται στα όρια του θρίλερ. Το combat system είναι τόσο πρωτότυπο όσο και θεματικά κατάλληλο, με μεγάλο βάθος και δυνατότητα για έξυπνες στρατηγικές αποφάσεις. Πέρα από τον ανέμπνευστο σχεδιασμό, η μίξη δυο διαφορετικών genres λειτουργεί ίσως καλύτερα στην θεωρία παρά στην πράξη, με κάποιες άκομψες μεταβάσεις και ιδιόμορφο pacing, που ίσως κουράσει κατά καιρούς. Παρά όμως τα μελανά του σημεία, έχουμε σίγουρα να κάνουμε με ένα ενδιαφέρον τίτλο, που έχει την δυνατότητα να σας κρατήσει συναισθηματικά και νοητικά απορροφημένους μέχρι το τέλος.

Devil May Cry 5 Review (PC) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Παρά το ελαφρώς linear gameplay το Devil May Cry 5 είναι μια αξιόλογη δημιουργία που θα σας κρατήσει καθηλωμένους για τις 15-20 ώρες της ιστορίας του. Προφανώς οι φίλοι της σειράς, και ειδικά όσοι έχετε παίξει όλα τα προηγούμενα κεφάλαιά της, έχετε μια ελαφριά υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να δώσετε μια ευκαιρία στην προσπάθεια της Capcom να αναστήσει την σειρά Devil May Cry. Όσο για εσάς που δεν έχει τύχει να πιάσετε κάποιο από τα προηγούμενα παιχνίδια στα χέρια σας, δεν έχετε να χάσετε και πολλά ξεκινώντας από το πέμπτο κεφάλαιό της, καθώς τα πιο σύγχρονα γραφικά (ειδικά στην έκδοση για PC), σε συνδυασμό με το άριστο story και το εκρηκτικό hack and slash gameplay, θα σας αφήσουν άκρως ικανοποιημένους.

Oniken: Unstoppable Edition Review (Switch) - Διανομή: Digerati

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η developer εταιρία JoyMasher δημιούργησε έναν “πραγματικά” 80’s old school τίτλο, με τα καλά και τα άσχημα της εποχής. Σίγουρα το Oniken: Unstoppable Edition δεν απευθύνεται σε όλους, ειδικά σε όσους το gaming είναι μορφή χαλάρωσης. Οι retro-fans όμως και δη αυτοί που αποζητούν υπέρ του δέοντος ένταση, μπορούν να το δοκιμάσουν. Το σκόπιμα challenging, στα όρια του brutal, gameplay, με οκτάμπιτα γραφικά και ήχους, θα σας ταξιδέψει 30 χρόνια πίσω. Εκείνα τα αγνά χρόνια, που πρωτοξεκίνησαν τα ψυχολογικά σας, ουρλιάζοντας από απόγνωση μπροστά σε μια CRT τηλεόραση…

Anthem Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ο υποβλητικός χαρακτήρας του Anthem δεν επέρχεται από τις όποιες ελλείψεις που μπορεί να έχει όσον αφορά σημεία του περιεχομένου του. Τα κύρια και ουσιαστικότερα προβλήματα αφορούν τον τεχνικό τομέα. Αν ο τίτλος καταφέρει να απαλλαχθεί από αυτά, θα μας αφήσει να απολαύσουμε ένα καλό story με voice actors που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στους NPC, από τον πιο βασικό έως τον τύπο που κρατάει τη σφουγγαρίστρα και σου μιλάει για σιντριβάνια. Θα μπορέσουμε να αφεθούμε στα όμορφα γραφικά του κόσμου και να διασκεδάσουμε με το gameplay. Προς το παρόν τα προβλήματα αυτά υπάρχουν και αν δεν λυθούν δεν θα μπορέσουμε να εντρυφήσουμε στις όμορφες πτυχές του τίτλου.

Pode Review (PS4) - Henchman & Goon

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εάν και βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές της χρονιάς, το Pode έχει όλα τα απαραίτητα φόντα για να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα indie games του 2019 για την κονσόλα της Sony. Οι λάτρεις των Puzzle games θα περάσουν υπέροχα μαζί του είτε παίζοντας solo, είτε με παρέα. Εάν είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη στον σχεδιασμό συγκεκριμένων puzzles και υπήρχε μια πιο λειτουργική κάμερα, τότε ενδεχομένως να μιλούσαμε για ένα αριστούργημα του genre.

Odallus: The Dark Call Review (Switch) - Διανομή: Digerati

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας δεν έχουμε επιλογή παρά να καταλήξουμε στο ότι η δημιουργία της JoyMasher είναι προϊόν σωστής δουλειάς και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από παρόμοιες προσπάθειες άλλων εταιριών. Η ιστορία που αφηγείται είναι όμορφη, με την οπτικοακουστική υποστήριξη που της αρμόζει και gameplay που αν και απαιτητικό μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες, αν παίξετε σωστά και με την κατάλληλη στρατηγική, με αποτέλεσμα να είναι rewarding. Το Veteran Mode μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο hardcore players ενώ το κυνήγι των secrets και του 100% μπορεί να γεμίσει ευχάριστα πολλές ώρες ακόμα και στο Normal επίπεδο δυσκολίας. Γενικά πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις των Metroidvania και της πρόκλησης και ιδιαίτερα για όσους μεγάλωσαν με τη σειρά Castlevania.

Trüberbrook Review (PC) - Διανομή: Headup Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εν κατακλείδι, η δημιουργία των btf και Headup Games μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Ο συνδυασμός ενός καλοδουλεμένου σεναρίου με το μοναδικό χαρακτήρα των hand-made σκηνικών και της "χαλαρωτικής" μουσικής είχαν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Ένα παιχνίδι με διάρκεια και πραγματικό περιεχόμενο όσον αφορά την ιστορία του, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον στο κομμάτι του design που αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

Unknown Fate Review - Διανομή: MarsLit Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

MarsLit Games, μόνο με καλή δουλειά οπτικά και μουσικά, δεν προκόβουμε. Ένα story γεμάτο μυστικά που, εν τέλει, περισσότερα ερωτήματα δημιουργεί παρά απαντά. Τα puzzles, που είναι και το ζητούμενο στο genre, απλοϊκά στην πλειονότητά τους, με ελάχιστες εκλάμψεις. To voice acting μέτριο, αλλά αυτό το συγχωρούμε. Εκεί που τα κάνατε μαντάρα όμως, είναι στο πόσα προβλήματα έβγαλε το Unknown Fate, στο Switch τουλάχιστον. Πραγματικά, οι testers σας τι έκαναν; Πολλά, πολλά glitches, εκ των οποίων κάποια μας ανάγκασαν να ξαναξεκινήσουμε το παιχνίδι, χάνοντας έτσι σημαντικό progression. Κρίμα, γιατί αυτά τα λάθη (και εξαιρουμένης της -άστοχης για εμάς- σεναριακής κατάληξης) κόστισαν στο σύνολο της προσπάθειάς σας.

Fall of Light: Darkest Edition Review (PC) - 1C Entertainment

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Fall of Light: Darkest Edition είναι ένας όμορφος τίτλος με έξυπνα και καλοσχεδιασμένα features, σαγηνευτικά τοπία και καλογραμμένη μουσική που δυστυχώς αποκρύπτονται ελέω των τεχνικών προβλημάτων. Πάντως, συνεχίζει να αποτελεί μία αξιόλογη προσπάθεια παρόλα τα προβλήματά της, εάν σκεφτεί κανείς πως φτιάχτηκε από ένα studio δυο μόλις ατόμων.

Ape Out Review (PC) - Διανομή: Devolver Digital

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

H Devolver Digital έχει γίνει μακράν ο αγαπημένος μου εκδότης για indie games, με πρόσφατους τίτλους όπως το Gris, το Μinit και το The Messenger. Σε αυτή την εκλεκτή λίστα έρχεται να προστεθεί και το Ape Out, ένα smash ‘em up στο στυλ του Hotline Miami, το οποίο πέρα από τα ανταποκρίσιμα controls, συναρπαστικό gameplay και όμορφα γραφικά, περιλαμβάνει και ίσως το πιο ενδιαφέρον soundtrack που έχω συναντήσει σε οποιονδήποτε τίτλο, έναν jazz αυτοσχεδιασμό που φαίνεται να ανταποκρίνεται δυναμικά σε όσα συμβαίνουν επι της οθόνης, κάνοντας την δράση να μοιάζει με ένα εξαιρετικά αιματηρό rhythm game. Ειλικρινά δεν έχουμε σχεδόν τίποτα αρνητικό να σημειώσουμε, πέρα από τις ατυχείς στιγμές που φέρνει σχεδόν αναπόφευκτα το procedural generation των levels. Για όσους όμως θέλουν έναν τίτλο που προσφέρει γρήγορη δράση και μπόλικη αδρεναλίνη, μπορείτε πλέον να σταματήσετε το ψάξιμο.

Gwent: The Witcher Card Game Review (PS4)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Oι πολλές αλλαγές που έφερε το Homecoming patch, δεν επηρέασαν την ποιότητα και το βάθος του Gwent στο ελάχιστο. Το παιχνίδι παραμένει να είναι ένα από τα καλύτερα card games που κυκλοφορούν στην αγορά σε όλα τα format, έχοντας παράλληλα από πίσω του μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείες ανάπτυξης να το υποστηρίζει καθημερινά. Το Gwent δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο “φήμης” του Hearthstone, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν μπορεί να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου.

Apex Legends Review (PC)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνολικά το Apex Legends φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και με τον καιρό να μεγαλώσει και άλλο. Είναι σίγουρα ένας τίτλος που αξίζει να δοκιμάσετε αν είστε λάτρεις των Battle Royale και των FPS γενικότερα, ενώ πιστεύω πως ακόμα και αν δεν είστε, το Apex Legends μπορεί να σας εντυπωσιάσει και να σας κρατήσει καθηλωμένους για αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη σας.

Far Cry New Dawn Review (PC) - Διανομή: CD Media


Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Μετά από τον ορυμαγδό όλων αυτών των πληροφοριών λοιπόν, εν τέλει το Far Cry New Dawn δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό game, το αντίθετο μάλιστα, υπάρχουν στιγμές που ενδεχομένως να αγγίζει την κορυφή του franchise. Αλλά μόνο σε κάποιες στιγμές ή σε συγκεκριμένες αποστολές. Τεχνικά, εικαστικά, ηχητικά και από πλευράς gameplay στέκεται για μια ακόμη φορά στην AAA πρώτη τη τάξει gaming κατηγορία και πραγματικά θεωρώ τον πυρήνα των μηχανισμών του από τους πιο καλοφτιαγμένους στην ευρύτερη κατηγορία των First-Person Shooters. Ωστόσο, η «μανία» της Ubisoft για ετήσιες κυκλοφορίες και microtransactions δεν δίνει χώρο και χρόνο στους developers να ασχοληθούν με τουλάχιστον εξίσου σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού, πτυχές που θα έδιναν σαφώς μεγαλύτερη ουσία και βάθος και θα απογείωναν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που διάβολε, τα έχει εγγενώς εντυπωμένα η σειρά στον γονότυπό της. Τώρα, αν θα μπορούσε όλο αυτό να είναι ένα απλό DLC του Far Cry 5, είναι ένα πολύ καλό θέμα για κουβεντούλα και ιντερνετικά ποπ κορν.

Pumped BMX Pro Review (XONE) - Διανομή: Curve Digital

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας, η τελευταία δημιουργία της Yeah Us! Games μας άφησε ανικανοποίητους. Η παράλογη συνέπεια του να μη μπορούμε να προχωρήσουμε και να τερματίσουμε κάποιο επίπεδο ακόμα και για το πιο μικρό λάθος σε συνδυασμό με τα αδιάφορα γραφικά και τον ήχο του προσφέρουν μία μέτρια εμπειρία. Σίγουρα ο αριθμός των διαφορετικών tricks και των προκλήσεων δεν πέρασαν απαρατήρητα όμως δεν αρκούν για να παραβλέψουμε τις ατέλειές του.

One Piece: World Seeker Review (PC) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ο πρώτος open world One Piece τίτλος δε μας ενθουσίασε, παρά τις προσδοκίες που είχαμε, και την αγάπη που διαθέτουμε για το έπος του Eiichiro Oda. Είναι ένα κακό παιχνίδι; Επ’ ουδενί. Είναι ένας μέτριος τίτλος που θυμίζει έντονα filler arc από το anime. Έχει μια ψιλοενδιαφέρουσα ιστορία, όμορφα γραφικά, αλλά και υπερβολικά επαναλαμβανόμενες, αδιάφορες και προβλέψιμες αποστολές, όπως επίσης και ελαφρώς ανούσιο exploration. Ξεκάθαρα δεν πρωτοτυπεί σε κάτι, αλλά ο χαμηλός δείκτης δυσκολίας του (στο normal) και η… υπερεπίθεση του Gomu-Gomu no Bazooka, ίσως να κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans της σειράς (και μόνο) που θέλουν να περάσουν λίγες ώρες ήρεμα, χαλαρά και στον αυτόματο με τους Straw Hat Pirates.

Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade Review (XONE) - Διανομή: CD Media


Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Legacy of the First Blade συμπληρώνει αρμονικά το Assassin's Creed Odyssey, τόσο σε επίπεδο storytelling, όσο και σε επίπεδο gameplay. Παράλληλα, το περιεχόμενό του είναι ικανό να σας κρατήσει συντροφιά για 15-20 περίπου ώρες, ανάλογα με το αν θα ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση όλων των αποστολών και την εξολόθρευση όλων των μελών του Order of the Ancients. Κατόπιν αυτού, αν σας άρεσε το βασικό game είναι δεδομένο ότι θα απολαύσετε το Legacy of the First Blade.

Sigi - A Fart of Melusina Review (PSVita) - Διανομή: Sometimes You

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Sigi - A Fart of Melusina είναι ένα μετριότατο -τουλάχιστον στις οικιακές κονσόλες- Action/Platformer που ενδείκνυται σε όσους αναπολούν την εποχή των 8-bit, αλλά μέχρι εκεί. Η έκδοσή του για το PS Vita ταλανίζεται από μια σωρεία τεχνικών προβλημάτων που αμαυρώνουν ανεπανόρθωτα την τελική εικόνα. Το μόνο θετικό είναι ο τίτλος διατίθεται σε μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (4.99€), ωστόσο δύσκολα θα σας κρατήσει συντροφιά για περισσότερο από μία ώρα.

Tech Support: Error Unknown Review (PC) - Διανομή: Iceberg Interactive

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω πως νιώθω για το Tech Support: Error Unknown. Αυτό εν μέρει οφείλεται στο ότι προσπαθεί να μιμηθεί το Papers, Please, το οποίο αγαπώ βαθύτατα, με ιδιαιτέρως μικτά αποτελέσματα. Από πλευράς mechanics, αν και ξεκινάει αρκετά απογοητευτικά, η ολοένα και αυξανόμενη περιπλοκότητα των συστημάτων καταλήγει σε ένα φρενήρες brainteaser που είναι απίστευτα ικανοποιητικό να λύνει κανείς. Από πλευράς αφήγησης, η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γενικότερη ιστορία προσπαθεί να αναπληρώσει τις άνοστες μικρές αλληλεπιδράσεις με τους διάφορους NPC, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το replayability στα ύψη με την πληθώρα ουσιαστικών επιλογών που προσφέρονται στον παίχτη. Παρ ’όλα αυτά, το Error Unknown υποφέρει από μια έλλειψη αξιομνημόνευτων στιγμών και στοιχείων σχεδιασμού, χωρίς να έχει ιδιαίτερα σοβαρά ελαττώματα.

Two Point Hospital: Pebberley Island Review (PC) - Διανομή: SEGA

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Pebberley Island DLC προσφέρει σίγουρα αρκετά καινούρια στοιχεία ώστε να ανανεώσει το Two Point Hospital, ιδιαίτερα για όσους το έχουν ήδη ξεψαχνίσει και ζητάνε κάτι παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά, η ριζική ανανέωση στο gameplay που προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να φέρνει κάθε καλό DLC, δεν είναι πλήρως εδώ. Ενώ το horde mode, για το οποίο δεν είμαστε και ιδιαίτερα σίγουροι ότι μας αρέσει, είναι η μόνη πραγματική πρωτοτυπία όσον αφορά το κεντρικό gameplay loop, οι νέες ασθένειες και τροπικές τοποθεσίες είναι εγγυημένο ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, ακόμη και αν είναι μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

The Long Journey Home Review (PS4) - Διανομή: Daedalic Entertainment

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το The Long Journey Home είναι ένας τίτλος που απαιτεί αδιαμφισβήτητα καλή στρατηγική. Έχει ενδιαφέρουσες πτυχές, όπως το exploring και τις συναντήσεις με τα alien races και είναι αρκετά ικανό να σας διασκεδάσει με τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει. Κυλάει βέβαια αργά λόγω των επιτηδευμένα δύσκολων controls και αυτό μπορεί να κουράσει, όμως ταυτόχρονα κρατάει και το ενδιαφέρον. Η αίσθηση επιβίωσης έχει μεταφερθεί πολύ ικανοποιητικά και το γεγονός ότι το κάθε playthrough εξελίσσεται διαφορετικά προσδίδει αξία στο replayability του τίτλου. Αν και συνολικά διακρίνεται από μια απλότητα όσον αφορά το gameplay, τα mechanics, το menu και τον αισθητικό του τομέα, ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός ακόμα και στο adventure mode.

7’scarlet Review (PC) - Διανομή: Intragames

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το 7’scarlet μας χάρισε ένα όμορφο οδοιπορικό γεμάτο συναισθήματα, μυστήριο και περιπέτεια. Εάν σας αρέσουν παρόμοιοι τίτλοι είναι δεδομένο ότι θα περάσετε την ώρα σας ευχάριστα. Ευχάριστα γραφικά, ωραίοι διάλογοι και ένα serviceable soundtrack συντελούν στη δημιουργία ενός όμορφου οπτικοακουστικού αποτελέσματος.

Conarium Review (XONE) - Διανομή: Iceberg Interactive

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Conarium προσφέρει τα απαραίτητα ερεθίσματα στην... επίφυσή σας, αλλά δυστυχώς πελαγοδρομεί και αδυνατεί να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο gameplay προσανατολισμό. Τα όσα εκτυλίσσονται στα πρώτα levels του καλλιεργούν προσδοκίες που δυστυχώς μένουν ανεκπλήρωτες. Όσοι ασπάζονται το έργο του H. P. Lovecraft αξίζει να του δώσουν μια ευκαιρία, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν καλύτερα Adventures στο... Υπερπέραν και δεν χρειάζεστε κανένα απολύτως “resonator” για να τα εντοπίσετε.

Eternity: The Last Unicorn Review (PC) - Διανομή: 1C Entertainment

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η Void Studios φαίνεται να ήρθε αντιμέτωπη με τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι τίτλοι του είδους στη σύγχρονη ιστορία τους και αποφάσισε να αντιγράψει τα λάθη τους κατά γράμμα. Ούτε το ανεξερεύνητο concept, ούτε τα όμορφα τοπία, ούτε η ευχάριστη μουσική, ούτε οι μαγικοί μονόκεροι δεν μπόρεσαν να σώσουν το Eternity: The Last Unicorn από τα πολυδιάστατα προβλήματά του. Το combat system αποδεικνύεται ρηχό και δύστροπο, ενώ η περιήγηση μέσα στον χώρο μετατρέπεται σε αγγαρεία εξαιτίας της σταθερής κάμερας και του κακού animation. Τα RPG στοιχεία είναι ενταγμένα με έναν αξιοσημείωτα ανιαρό τρόπο με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην νιώθει την ανάγκη να τα εξερευνήσει. Τέλος, τα πολλά μικρά bugs και το saving system φαίνεται να σφραγίζουν την ταφόπλακα στον «τελευταίο μονόκερο».

Yoshi's Crafted World Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εν κατακλείδι, αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια ή απλά είστε Nintendo fans to Yoshi's Crafted World υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Ο όμορφος κόσμος του που κρύβει αμέτρητα collectables και οι χαριτωμένοι χαρακτήρες του θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν μικρά παιδιά, ενώ ο αριθμός και η έκταση των levels σε συνδυασμό με την επιλογή εκτέλεσης επιπρόσθετων αποστολών θα γεμίσουν ευχάριστα πολλές ώρες.

Beat Cop Review (Switch) - Διανομή: 11 bit Studio

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Τίμια η προσπάθεια της Pixel Crow. Με pixelated γραφικά, χωρίς πολλές φανφάρες και ρίσκα, δημιούργησαν ένα συμπαθές non-linear Adventure για να περάσετε μερικές ώρες ικανοποιητικά, με το κλειδί της πρόκλησης να έγκειται στο multitasking. Ειδικά στην αρκετά καλή τιμή που διατίθεται, θα ακούσουμε την προτροπή των developers να το δούμε... χαλαρά και θα στραβοκοιτάξουμε στα (όχι υπερβολικά σοβαρά) ατοπήματά του και στην αγγαρεία του να ξαναξεκινάμε, όποτε το θεωρούσαμε σκόπιμο, τη μέρα από την αρχή.

Dirt Rally 2.0 Review (XONE) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η Codemasters δείχνει ότι επαναπαύτηκε στις δάφνες της και δεν φρόντισε να εξελίξει τη σειρά Dirt Rally στο βαθμό που θα περιμέναμε. Η εισαγωγή του μηχανισμού surface degradation ήταν σίγουρα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δυστυχώς η βρετανική εταιρεία έμεινε εκεί. Επιπροσθέτως, το Dirt Rally 2.0 πάσχει φανερά από πλευράς περιεχομένου, τα διαθέσιμα stages είναι εξαιρετικά λίγα, ενώ η τακτική της εταιρείας να διαθέσει το μοναδικό stage με πάγο ως επί πληρωμή DLC είναι απλά κατάπτυστη. Κρίμα γιατί η οδηγική εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος τίτλος είναι μοναδική... Εν τέλει, το gameplay είναι αυτό που διασώζει το Dirt Rally 2.0 από το γενικότερο ναυάγιο, οπότε εάν ανήκετε στους λάτρεις των rally simulators θα περάσετε ευχάριστα μαζί του.

Captain Toad: Treasure Tracker - Special Episode Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η προσθήκη αυτή περιλαμβάνει 18 νέες πίστες και πέντε ολοκαίνουργια κεφάλαια, όπου το co-op υποστηρίζεται κανονικά. Όσοι έχετε την δυνατότητα να το παίξετε στο Nintendo Switch και έχετε στην κατοχή σας το Captain Toad: Treasure Tracker, δώστε του την ευκαιρία, δεν θα το μετανιώσετε.

Tom Clancy's: The Division 2 (PC) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Tom Clancy's: The Division 2 αποτελεί μία πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση του αρχικού τίτλου. Παρά το όχι και τόσο ενδιαφέρον story και τα ελάχιστα bugs, ο τίτλος υπόσχεται αρκετές ώρες διασκέδασης με πλούσιο content, εθιστικό gunplay, φοβερά γραφικά και δωρεάν περιεχόμενο στα σκαριά. Οι Ubisoft και Massive άκουσαν το κοινό και έφεραν έναν τίτλο αντάξιο των προσδοκιών, που αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας.

Left Alive Review (PC) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Left Alive σας καλεί να πολεμήσετε πολλαπλούς εχθρούς, είτε χρησιμοποιώντας τα όπλα σας, είτε stealth μηχανισμούς. Δυστυχώς όμως δεν μπορείτε να παίξετε λόγω του optimization, ενώ δεν μπορείτε να ξέρετε ποτέ αν οι εχθροί αντιλήφθηκαν την παρουσία σας. Με άλλα λόγια, το συμπαθητικό setting της ιστορίας καταστρέφεται από τους παραπάνω προαναφερθέντες παράγοντες.

IGN GreeceGod Eater 3 - Accolades TrailerTropico 6 - Release TrailerΗ Microids αποκαλύπτει κάποιους από τους τίτλους του 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
ign, ign, the walking dead, devil may cry, walking dead, old school, the witcher, ποπ κορν, one piece, assassins creed, ps vita, ski, big, adventure, system, hand, games, budget, world, online, replay, fury, software, jam, arena, ps4, βασεις, franchise, νέα, toys, dynamic, end, devil, capcom, hack, slash, unstoppable, switch, school, namco, voice, sony, puzzle, design, unknown, light, features, studio, ape, messenger, στυλ, miami, jazz, δραση, rhythm, game, witcher, patch, σημαίνει, fps, dawn, media, aaa, ubisoft, dlc, ποπ, bmx, pro, yeah, anime, hat, pirates, odyssey, blade, order, psvita, vita, σωρεία, tech, support, οφείλεται, island, long, journey, home, alien, μυστήριο, συγκεκριμένο, void, studios, animation, rpg, nintendo, crow, rally, codemasters, εταιρεία, stage, toad, tracker, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , greek tracker, αξια, Καλή Χρονιά, Juan Gris, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, ητανε μια φορα, αποτελεσματα, the walking dead, walking dead, δυνατα, ps vita, αδρεναλινη, δουλεια, δωρεαν, θεμα, θριλερ, μουσικη, παιχνιδια, ωρα, aaa, bmx, dlc, fps, games, game, one piece, rpg, seat, slash, sony, ubisoft, unknown, vita, αγαπη, αγορα, αξιζει, απιστευτα, απλα, ασθενειες, βραδια, βρισκεται, γεγονος, γινει, γραμμα, δεδομενο, διαστημα, δυνατοτητα, δυστυχως, δειχνει, δωσει, διπλο, εδαφος, ευκαιρια, ειλικρινα, εκρηκτικο, ελλειψη, εν μερει, εποχη, επρεπε, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εταιρια, εχθροι, ιδεα, ιδεες, ηχητικα, θετικο, θυμιζει, θεωρια, εικονα, ηρεμα, ηχο, κερια, κεφαλαιο, κυνηγι, κινηση, κυρια, λαθη, λαθος, λογια, μιξη, μυστήριο, μικρο, μοντελα, μορφη, μπορειτε, μυστικα, νοημα, ξερετε, οθονη, οικογενεια, ομορφη, ορια, οπτικα, οραμα, ουσια, οφείλεται, παιδια, παρουσιαση, πιο πολυ, ποιοτητα, ποπ, ποπ κορν, προβληματα, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμένο, σειρα, στυλ, συμπαν, σωρεία, τιμη, τοπια, τιτλος, υψομετρο, φανφαρες, φοντα, φορα, χαζομαρες, ψυχολογικα, ομορφα, ωρες, alien, anime, animation, ape, arena, budget, blade, big, capcom, codemasters, crow, δαφνες, dawn, design, devil, devil may cry, adventure, εφαρμογη, εξυπνα, εμφαση, επεισοδια, puzzle, jam, features, φιλοι, franchise, fury, tracker, hack, hat, home, hand, χωρα, ιδιαιτερα, island, jazz, journey, switch, κομματι, light, long, miami, μεινει, messenger, μοιαζει, μπροστα, namco, nintendo, odyssey, old school, order, patch, dynamic, παιχνιδι, pirates, πληροφοριες, rally, replay, retro, pro, support, rhythm, school, studio, studios, σημαίνει, ski, software, system, stage, tech, the witcher, online, toad, toys, θετικα, unstoppable, void, witcher, world, χαλαρα, χερια, yeah, voice
Τυχαία Θέματα