Jesus Rolls: Big Lebowski Spinoff με John Turturro οδεύει για το 2020

Χωρίς dude;

Η Screen Media ετοιμάζει για το 2020, spin-off της ταινίας "The Big Lebowski", με τίτλο "Jesus Rolls" και πρωταγωνιστή τον John Turturro, όπως δημοσίευσε το ComicBook.

Η ταινία θα γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον ίδιο τον Turturro και θα πει μια νέα ιστορία που θα αφορά τον Jesus

Quintana, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε στην πρώτη ταινία, και την πορεία του μετά τα γεγονότα του "The Big Lebowski".

The Big Lebowski Spinoff, Όχι Sequel

Όπως φημολογήθηκε μετά τη διαφήμιση της Stella Artois που προβλήθηκε στο Super Bowl του 2019, η ταινία αυτή δεν θα είναι sequel του Big Lebowski, όπως και οι Jeff Bridges και John Goodman δεν αναμένεται να επιστρέψουν, ενώ ούτε οι αδερφοί Coen θα έχουν κάποια ανάμειξη στην παραγωγή. Ωστόσο να σημειώσουμε πως έδωσαν την άδεια στον Turturro να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα του σε μια spin-off ταινία.

Στο cast του "Jesus Rolls" θα βρούμε τους Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Susan Sarandon και Pete Davidson.

Η νέα αυτή ταινία θα έχει παραγωγούς τους Robert Salerno, John Penotti, Fernando Sulichin, Sidney Kimmel και Paul-Dominique Win Vacharasinthu, με την εκτέλεση παραγωγής να πηγαίνει στους Max Arvelaiz, Lawrence Kopeikin, Michael Lewis, Bruce Toll και Robert S. Wilson.

Σε μια δήλωσή του, ο Turtorro είπε: "Είναι μια καλή στιγμή να βγει μια ταινία για τη βλακεία των αντρών που προσπαθούν και αποτυγχάνουν και προσπαθούν ξανά να καταλάβουν και να διαπεράσουν το μυστήριο των γυναικών. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Screen Media και να φέρουμε στο αμερικάνικο κοινό τη δουλειά μας και τον χαρακτήρα του Jesus".

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSpies in Disguise - Trailer #2Ο 'μονομάχος' Russell Crowe παραλίγο να γίνει Aragorn στο "Lord of the Rings"Αποκλειστικό κλιπ από το επερχόμενο θρίλερ δράσης "Crawl"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα