Kρ. Πάλας – Νιούκαστλ 2-0: «Δαιμονισμένος» Ματετά! (Highlights)

Οι «καρακάξες» από την άλλη, έχασαν μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έπεσαν από την έκτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχασαν ευκαιρίες στο α’ με τους Έζε, Ματετά, Γουόρτον και Αγιού. Η Νιούκαστλ, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε μόνο μία καλή ευκαιρία, με τον Ίσακ.

Στο β΄, η Πάλας, προηγήθηκε στην πρώτη καλή της φάση, όταν οι Αγιού και Ματετά συνδυάστηκαν άψογα και ο δεύτερος «εκτέλεσε» τον Ντούμπραβκα, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική και πέμπτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς!

Ο ίδιος

παίκτης, ο Χιούζ και ο Γουόρτον, θα μπορούσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, πριν ο Άντερσεν απειλήσει στο 87′ για τη Νιούκαστλ.

Ένα λεπτό αργότερα, οι Λονδρέζοι έκλεψαν και βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Χιούζ έκανε την ασίστ για τον Ματετά και αυτός τελείωσε το ματς με δεύτερη σπουδαία εκτέλεση.

Kρ. Πάλας (Γκλάζνερ): Χέντερσον – Κλάιν, Άντερσεν, Ρίτσαρντς – Μουνιός (90′ Γουόρντ), Γουόρτον (83′ Ρίντεβαλντ), Χιούζ, Μίτσελ – Αγιού (73′ Ολίσε), Ματετά, Έζε (83′ Σλουπ).
Νιουκάστλ (Χάου): Ντούμπραβκα – Τ. Μέρφι (65′ Γουίλσον), Κραφτ, Σερ, Μπερν – Λόνγκσταφ (90′ Γουάιτ), Γκιμαράες, Άντερσον (90′ Ρίτσι) – Γκόρντον, Ίσακ, Μπαρνς (65′ Χολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα