La Liga: Ήρωες… από τη Ρώμη

Ο Βέντατ Μουρίκι αποκτήθηκε από τη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο τον Ιανουάριο και η επίδραση που έχει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του είναι ήδη καταλυτική.

Έχει προλάβει να παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας τέσσερα τέρματα. Μάλιστα σε τρεις από αυτούς που βρήκε δίχτυα η Μαφιόρκα πήρε τρίποντα νίκης απέναντι σε Αλαβές (2-1), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) και Κάδιθ (2-1). Στο άλλο ηττήθηκε από τη Μπέτις στη Σεβίλλη με 2-1.

Ο επιθετικός που τα δικαιώματά του ανήκουν στη Λάτσιο, σημείωσε μόλις 1 γκολ

σε 38 αναμετρήσεις με την ομάδα της Ρώμης στο πρωτάθλημα Ιταλίας και δείχνει να αναγεννήθηκε με τη μετακόμισή του στην Ιβηρική Χερσόννησο.

Ο δεύτερος παίκτης που κάνει… θραύση μετακομίζοντας τον Ιανουάριο από την Ιταλία στην Ισπανία, είχε επίσης σημείο εκκίνησης τη Ρώμη, καθώς μεταπήδησε με τη  μορφή δανεισμού από τη Ρόμα στη Χετάφε.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ πρωταγωνιστεί με 6 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 143 συμμετοχές στη La Liga με τη φανέλα της Χετάφε.

Σε 4 από τα πέντε παιχνίδια που βρήκε δίχτυα, η ομάδα του πήρε 10 βαθμούς! Σκόραρε 2 φορές στη νίκη απέναντι στη Θέλτα (2-0), ενώ σημείωσε από ένα γκολ στα παιχνίδια με Μαγιόρκα (νίκη 1-0), Κάδιθ (1-1), Γρανάδα (νίκη 4-2) και Ατλέτικο Μαδρίτης (ήττα 4-3).

Ο Μαγιοράλ έχει συμπληρώσει 98 συμμετοχές στη La Liga με τρεις διαφορετικές ομάδες (Λεβάντε, Ρεάλ Μαδρίτης και Χετάφε) σημειώνοντας 20 τέρματα. Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι είχε πετύχει 11 γκολ με τη Λεβάντε σε 63 ματς και πρόλαβε να φτάσει τα 6 σε μόλις 13 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Χετάφε.

Keywords
Τυχαία Θέματα