Την τιμώρησε ξανά ο Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και επιβλήθηκε της Μάλαγα με 82-71. Εκπληκτικός ο Γκιστ για ακόμα μία φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα, ενώ ο Καλάθης με νταμπλ νταμπλ συνέβαλλε τα μέγιστα έτσι ώστε οι "πράσινοι" να φτάσουν στην Πέμπτη σερί νίκη τους.

Η Μάλαγα διεκδίκησε το ροζ φύλλο για κάτι περισσότερο από 30 λεπτά, ωστόσο στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός
έβαλε τα σουτ και έφτασε στην επικράτηση.

Γκιστ... παντού

Ο Αμερικανός για ακόμα μία φορά έδειξε στην πρώην του ομάδα πως κακώς δεν τον πίστεψε. Ηταν παντού στα πρώτα λεπτά, όταν οι συμπαίκτες του δεν έδειχναν να έχουν μπει ζεστά στο ματς. Οι Ισπανοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον περιορίσουν, αλλά ο Γκιστ κυριαρχούσε στον αέρα πετυχαίνοντας οκτώ πόντους και μαζεύοντας πέντε ριμπάουντ στην πρώτη περίοδο (16-15).

Σκληρό καρύδι η Μάλαγα

Όταν ο Γκιστ πήγε στον πάγκο στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 24-18. Την απουσία του Αμερικανού την εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και με επί μέρους σκορ 4-11 πήραν κεφάλι στο σκορ 28-29. Αιφνιδιασμένοι οι παίκτες του Πασκουάλ συνέχισαν τις κακές επιλογές επιθετικά και πήγαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω με τρεις πόντους (32-35).

Τους... υπνώτισε

Η Μάλαγα είχε... βάλει τον παναθηναϊκό στο δικό της... χορό, αλλά ο Καλάθης πήρε από το χέρι την ομάδα του και την "ξεκόλλησε" επιθετικά για να την κρατήσει κοντά στο σκορ. Με 10-0 σερί οι "πράσινοι" μετέτρεψαν το 34-41 σε 44-41, όμως οι Ισπανοί και πάλι δεν τα παράτησαν. Αν δεν ήταν το τρίποντο του Καλάθη στην τελευταία επίθεση, τότε ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε στην 4η περίοδο βρισκόμενος πίσω στο σκορ (54-54).

Εβρεξε τρίποντα

Με τον Γκέμπριελ στο παρκέ ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις αμυντικά, με τον Αμερικανό να βγάζει εκτός παιχνιδιού τον Σουάρεθ. Μία τεχνική ποινή και ένα αντιαθλητικό έστειλαν τον καλύτερο παίκτη της Μάλαγα στα αποδυτήρια. Οι "πράσινοι" με ένα... πονοκέφαλο λιγότερο εντός γραμμών έβαλαν στην εξίσωση επιθετικά τον Παππά, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους σε τρία λεπτά, ενώ και ο Ρίβερς πέτυχε μεγάλα σουτ πίσω από τα 6,75. Με επτά τρίποντα στην τελευταία περίοδο το "τριφύλλι" έφτασε στη νίκη με 82-71.

Live Blog Live: Παναθηναϊκός-Μάλαγα
Keywords
Τυχαία Θέματα