MPV ο Έβανς

Ο Σον Έβανς του Ηφαίστου Λήμνου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής σημειώνοντας το 5ο του “double-double” στη σεζόν Πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα που τον έφερε πρώτη στην Ελλάδα, το Λαύριο Aegean Cargo.

Ο Αμερικανός της ομάδας της Λήμνου τελείωσε το παιχνίδι με ένα εντυπωσιακό “double-double” έχοντας 28 πόντους και 15 ριμπάουντ. Με αυτό έφτασε τις πέντε ανάλογες επιδόσεις στη σεζόν και έμεινε ξανά μόνος στην κορυφή της
σχετικής λίστας, πάνω από τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Τα ρεκόρ του Έβανς

Ο Έβανς “έγραψε” ρεκόρ περιόδου με τα 12 εύστοχα δίποντα που είχε, ένα περισσότερο από τον Ντεμάριους Μπολντς στο ματς της Κύμης με τον Κολοσσό H Hotels στην 11η αγωνιστική. Πρόκειται παράλληλα για ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης της τελευταίας 4ετίας αφού 12 εύστοχα δίποντα είχαν σε αυτό το διάστημα ο Τζόρνταν Μόργκαν με την Κύμη στη σεζόν 2016-17 και ο Μάλκολμ Γκρίφιν με τον Κολοσσό H Hotels στην περσινή σεζόν. Για να βρούμε επίδοση καλύτερη της χθεσινής του Έβανς θα πρέπει να γυρίσουμε στις 18 Φεβρουαρίου 2015 όταν ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε με την Κηφισιά, 13 εύστοχα δίποντα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League αποτελούν και τα 12 αμυντικά ριμπάουντ του Έβανς, επίδοση στην οποία έφτασε χθες και ο Τράβις Ντάνιελς του Ρεθύμνου Cretan Kings. Πριν τη χθεσινή δράση, η κορυφαία επίδοση ήταν τα 11 αμυντικά ριμπάουντ που είχαν ο Ντάνι Αγκμπελέσε στην 4η και ο Κουίνσι Ντιγκς στη 10η αγωνιστική.
Keywords
Τυχαία Θέματα