Mάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ: Ιστορική η ανατροπή του ΜακΤόμινεϊ! (video)

Ο Σκωτσέζος μέσος, ήρθε από τον πάγκο στο 87ο λεπτό αντί του Άμραμπατ, με τη Γιουνάιτεντ πίσω στο σκορ με 1-0.

Χάρη σε δύο δικά του γκολ στις καθυστερήσεις, στο 90+3′ και το 90+7′, τα πρώτα του στη φετινή σεζόν, έφερε την ολοκληρωτική ανατροπή για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Αυτό το come back της Γιουνάιτεντ, ήταν ιστορικό, καθώς ποτέ στην ιστορία της στην Premier League δεν είχε επιστρέψει για να νικήσει τόσο αργά σε έναν

αγώνα! Δεν υπολογίζεται φυσικά το έπος της Βαρκελώνης, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ του 1999 με την Μπάγερν Μονάχου, όπου η Γιουνάιτεντ είχε γυρίσει από το 0-1 με τα γκολ των Σέρινγχαμ και Σόλσκιερ στο τέλος.

Το…έπος του ΜακΤόμινεϊ, ξεπέρασε έτσι την ανατροπή της 2ας Σεπτεμβρίου του 2012, εκτός έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον, όταν η τότε ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 στο 86’54”, για να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη σε δύο γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με το δεύτερο να σημειώνεται στο 91’11”!

Στις 10 Απριλίου του 1993, σε εντός έδρας ματς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Στιβ Μπρους (86′, 90+6′), σε ένα ματς που ουσιαστικά την έχρισε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά από το 1967, με τον Φέργκιουσον και τον τότε βοηθό του, Μπράιαν Κιντ, να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, σε εντός έδρας ματς με τη Μίντλεσμπρο, η Γιουνάιτεντ ήταν πίσω με 1-0, όταν ο Μαρσιάλ ισοφάρισε για την τότε ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο 84’31”, για να πάρει το τρίποντο με τον Πογκμπά, ένα λεπτό και 26 δευτερόλεπτα αργότερα!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ΜακΤόμινεϊ στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mάντσεστερ Γ, – Μπόρνμουθ, Ιστορική, ΜακΤόμινεϊ,Mantsester g, – bornmouth, istoriki, maktominei