Mεντιλίμπαρ: Παραλίγο να την πατήσει από «μαθητή» του!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα δραματικό ματς, με τους Αρκάδες να προηγούνται και τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την ανατροπή με τον Ελ Κααμπί.

Έτσι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, διατήρησε το απόλυτο στον πάγκο των Πειραιωτών, αποφεύγοντας μία…γκέλα που πήγε να δημιουργηθεί από ένα «δικό του παιδί»!

Ο λόγος για τον επιθετικό των Αρκάδων, Σεσκ Ρετζίς Κρεσπί, ο οποίος έκανε την ασίστ για το γκολ των φιλοξενούμενων,

που πέτυχε ο Γιαμπλόνσκι.

Ο 27χρονος, με καταγωγή από τη Μαγιόρκα, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομώνυμη ομάδα και το 2017 μετακόμισε στη Χώρα των Βάσκων, για τη Βιτόρια.

Ένα χρόνο αργότερα, βρέθηκε σε άλλη μία βασκική ομάδα, την Έιμπαρ, όπου βρήκε προπονητή τον Μεντιλίμπαρ!

Μάλιστα, υπό τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, ο Κρεσπί πραγματοποίησε την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εμφάνισή του στη La Liga!

Ήταν συγκεκριμένα, η 20ή Μαΐου 2018, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι της Έιμπαρ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν ο Μεντιλίμπαρ, έβαλε αλλαγή τον Κρεσπί στις καθυστερήσεις, στη θέση του Κίκε Γκαρθία!

Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 και περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Κρεσπί θα μετακόμιζε από τη Χώρα των Βάσκων στην Τρίπολη, έχοντας γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος Αρκαδίας, για να ξανασυναντήσει μετά από αρκετό καιρό τον προπονητή που του έδωσε ντεμπούτο στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου…

Keywords
Τυχαία Θέματα