Mindhunter: Οι δολοφονίες της Ατλάντα και ο Charles Manson στις πρώτες ματιές από τη 2η σεζόν

Στο Netflix στις 16 Αυγούστου 2019.

Το "Mindhunter" του Netflix επιστρέφει για δεύτερο κύκλο στις 16 Αυγούστου, όπως μάθαμε πριν λίγες ημέρες. Εχθές όμως, το Netflix είχε προσκαλέσει μέλη του τύπου σε μια διαδραστική ιστοσελίδα που περιλάμβανε πάνω από 200 φωτογραφίες από την επερχόμενη σεζόν της σειράς, η οποία λέγεται πως θα επικεντρωθεί στις δολοφονίες της Ατλάντα, ενώ θα περιέχει και τον

Charles Manson.

Οι εικόνες, οχτώ από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, ξεκινούν να δημιουργούν μια καινούργια εικόνα που αφορά την επιστροφή των πρακτόρων του FBI, Holden Ford και Bill Tench, και την προσπάθειά τους να λύσουν την προαναφερθείσα υπόθεση των δολοφονιών παιδιών στην Ατλάντα της Τζόρτζια, που έλαβε χώρα το 1979-1981.

Η πρώτη σεζόν του "Mindhunter", δημιουργήθηκε από τον Joe Penhall και βασίζεται στο αληθινό βιβλίο εγκλημάτων "Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit", το οποίο γράφτηκε από τον ειδικό πράκτορα John Douglas και τον Mark Olshaker, και προσφέρει μια πολύ πιο κοντινή και παρασκηνιακή ματιά στις μεγαλύτερες υποθέσεις που ανέλαβε ο Douglas, καθώς κυνήγησε κάποιους από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix το 2017 και στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών της είχε τους David Fincher και Charlize Theron. Το Mindhunter μας μεταφέρει στο 1979 κι επικεντρώνεται σε δύο πράκτορες του FBI, οι οποίοι συμβουλεύονται φυλακισμένους κατά συρροή δολοφόνους για να λύσουν τις τρέχουσες υποθέσεις τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουμε την Anna Torv (Fringe), τον Jonathon Groff (Looking, Frozen) και τον Holt McCallany (Fight Club, Alien 3, Gangster Squad).

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Το "Mindhunter" ανανεώθηκε για 2η σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα