Mπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μ. 4-2: H “νέα” Μπάρτσα είναι εδώ (hls)

Η νίκη ήταν το ζητούμενο για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο τις οποίες χώριζε ένας βαθμός στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στην κατάταξη.

Ο Γιανίκ Καρασκό άνοιξε το σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό για τους Μαδριλένους, ωστόσο οι καλοί οιωνοί μετατράπηκαν σε εφιάλτη στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ζόρντι Άλμπα ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ στο δέκατο λεπτό ενώ ο Γκάβι μετά από ασίστ του Ανταμά Τραορέ που έκανε ντεμπούτο με τους “μπλαουγκράνα” έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο δε μπόρεσε να αναχαιτίσει

τις συνεργασίες των Άλβες, Τραορέ στην πτέρυγα και δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους που πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων από το τέρμα του Αραούχο στο 43ο λεπτό.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ουσιαστικά καθόρισε την τελική νικήτρια, καθώς ο Ντάνι Άλβες διαμόρφωσε το 4-1 στο 49ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πάντως πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στο 69ο λεπτό στον Καρασκό, δίνοντας την ευκαιρία στην Ατλέτικο που είχε μειώσει με τον Λούις Σουάρες στο 58ο λεπτό να αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Ουρουγουανός είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου εις βάρος της παλιάς του ομάδας.

Ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνέχισε να ταλαιπωρείται από έλλειψη ιδεών στη δημιουργία και η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε με την ολοκλήρωση του ματς τη σημαντικότερη της νίκη μέχρι τώρα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Keywords
Τυχαία Θέματα