Mπαρτζώκας: «Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε παντού»

Αναλυτικά:

Για την Μπαρτσελόνα: «Δεν πιστεύω ότι δέκα μέρες είναι αντιπροσωπευτικό διάστημα για να πεις αν μία ομάδα είναι σε καλή ή σε κακή κατάσταση. Τα παιχνίδια είναι πολλά, μπορεί 3 ή 4 και διαμορφώνουν μία άποψη. Με την Ομπραντόιρο κέρδισαν στην παράταση, είναι μία ομάδα που έχει πάρα πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μπορεί να παίζει με ψηλά σχήματα, με τον Κάλινιτς στο ”2”, αλλάζει σε όλα τα σκριν, έχει έναν τρόπο που παίζει αμυντικά και επιθετικά. Εννοείται ότι είναι δύσκολη αποστολή, όπως κάθε παιχνίδι στην EuroLeague

εκτός έδρας, όμως κι εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο που χάσαμε. Εκτελούμε καλύτερα επιθετικά και αμυντικά, έχουμε περισσότερους παίκτες και περισσότερους υγιείς παίκτες».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη έδρα: «Πάντα μιλάμε για την ομάδα, όχι για το γήπεδο και τους φιλάθλους. Είναι μία πολιτισμένη ατμόσφαιρα και αν παίξεις καλά θα κερδίσεις. Το θέμα είναι πόσο καλά πρέπει να παίξεις. Δε χωράει αμφιβολία ότι έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό, διεκδικεί ή είναι σχεδόν κάθε χρόνο στο Final Four. Με βάση αυτό, ίσως εκεί έγκειται η δυσκολία του αγώνα. Δεν δίνουμε βάση σε αυτό, θέλουμε να σταθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι και πιστεύουμε ότι αν παίξουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε παντού».

Για το αν νιώθει κάτι ιδιαίτερο όταν επιστρέφει στη Βαρκελώνη: «Έχω παίξει πολλές φορές εκεί και με τη Χίμκι όταν πήγαμε εκεί και με τον Ολυμπιακό. Ήταν μία σημαντική χρονιά για μένα, αλλά ήταν μόνο μία χρονιά, δυστυχώς δεν πρόλαβα να δεθώ περισσότερο με το περιβάλλον, αλλά πάντα έχω ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες από την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα