Murder Mystery: Η νέα ταινία του Netflix ξεκινάει γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία

Με τους Adam Sandler και Jennifer Aniston.

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2018 – Το Netflix, η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα στην Ευρώπη γυρίσματα για την ταινία Murder Mystery, φέρνοντας ξανά στο ίδιο πλατό τους Adam Sandler

και Jennifer Aniston υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Kyle Newacheck (Game Over, Man!, Workaholics)

Στην ταινία, τα γυρίσματα της οποίας είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στο λιμάνι της Σάντα Μαργκερίτα Λίγκουρε (Γένοβα) και στη περιοχή της Λίμνης Κόμο στην Ιταλία, συμπρωταγωνιστεί ο Luke Evans (Ο Ψυχίατρος, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Το Χόμπιτ-Η τριλογία), ενώ το σύνολο του παγκόσμιου cast συμπληρώνεται από τους Gemma Arterton (Η καλύτερη στιγμή τους, Το Χαρισματικό Κορίτσι) Luis Gerardo Mendez (Club de Cuervos, Nosotros Los Nobles, Time Share) Shioli Kutsuna (Deadpool 2), David Walliams (Λιτλ Μπρίτεν, Δείπνο Πανηλιθίων), Adeel Akhtar (Έρωτας Μετ' Εμποδίων, Murdered By My Father, Τέσσερις Λέοντες), John Kani (Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, Black Panther, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών), Ólafur Darri Ólafsson (The Meg, True Detective, Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας) μαζί με τον βραβευμένο με Σεζάρ ηθοποιό Dany Boon (R.A.I.D. Special Unit, Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι) και τον υποψήφιο για Όσκαρ Terence Stamp (Μις Πέρεγκριν: Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά, The Limey, Το Τραγούδι της Καρδιάς Μου).

Όταν ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη (Άνταμ Σάντλερ) πάει επιτέλους ταξίδι με τη γυναίκα του (Τζένιφερ Άνιστον) στην Ευρώπη όπως της είχε υποσχεθεί., μία τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια της πτήσης με έναν μυστηριώδη άντρα (Λουκ Έβανς), θα τους οδηγήσει σε μία πολύ στενή οικογενειακή συνάντηση στο γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Malcolm Quince. Όταν ο Quince δολοφονείται, γίνονται οι βασικοί ύποπτοι σε ένα σύγχρονο αστυνομικό μυστήριο.

Η ταινία Murder Mystery, σε σενάριο του James Vanderbilt (The Amazing Spider-Man, Λευκός Οίκος: Η Πτώση, Zodiac), με εταιρείες παραγωγής τις Happy Madison, Endgame Entertainment, Vinson Films, Denver and Delilah Productions και παραγωγούς τους Adam Sandler, Allen Covert, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt. και Charlize Theron, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix μέσα στο 2019.

Ο Adam Sandler, σχετικά με την πραγματοποίηση γυρισμάτων στην Ιταλία για πρώτη φορά στην καριέρα του, δήλωσε: "Αγαπώ την Ιταλία. Ήμουν εδώ με τη σύζυγό μου πριν από ένα χρόνο και την αγάπησα τόσο πολύ που αυτή τη φορά έφερα μαζί μου όχι μόνο τα παιδιά μου, αλλά και ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο ... υπέροχο φαγητό, σπουδαίοι άνθρωποι, υπέροχη οικογενειακή ζωή".

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 23/07 - 29/07Το Netflix ετοιμάζεται να ομορφύνει τα προφίλ σαςO David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα