NBA: Εκτός τελικής τριάδας ο Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας παίκτης έμεινε εκτός των τελικών επιλογών, στις οποίες βρίσκονται οι Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς και Σάι Τζίλγκεους–Αλεξάντερ. Ο αμερικανικός Τύπος θεωρεί πως μεγάλο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, με τον Σλοβένο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς να ακολουθεί και τον Αμερικανό γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να είναι το αουτσάιντερ.

Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του ρούκι της φετινής σεζόν. Ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι υποψήφιος μαζί με τον Μπράντον Μίλερ των Σάρλοτ Χόρνετς και τον Τσετ

Χόλμγκρεν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Στην κατηγορία του κορυφαίου αμυντικού, υποψήφιοι είναι οι Ρούντι Γκομπέρ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Βίκτορ Ουεμπανιάμα (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ). Στην κατηγορία του πιο βελτιωμένου παίκτη βρίσκονται οι Τάιρις Μάξεϊ (Φιλαδέλφεια 76ερς), Κόμπι Ουάιτ (Σικάγο Μπουλς) και Αλπερέν Σενγκούν (Χιούστον Ρόκετς).

Οι Μαλίκ Μονκ (Σακραμέντο Κινγκς), Ναζ Ριντ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και Μπόμπι Πορτίς (Μιλγουόκι Μπακς) θα διεκδικήσουν το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη, ενώ οι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς), Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Σάι Τζίλεγκεους-Αλεξάντερ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), θα «παλέψουν» για το βραβείο του πιο clutch παίκτη. Τέλος, οι Μαρκ Ντάιγκνο (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Τζαμάλ Μόσλεϊ (Ορλάντο Μάτζικ) και Κρις Φιντς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της φετινής σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα