NCAA: Τρομερό σκηνικό με έξι αποβολές σε αγώνα γυναικών! (videos)

Τελικός περιφέρειας στο γυναικείο NCAA και τα αίματα άναψαν για τα καλά! Ένα τράβηγμα του σορτς ήταν η αφορμή για γενική σύρραξη στο ματς του South Carolina με το LSU.

Στη συνέχεια η Καμίλα Καρντόσο του South Carolina γκρέμισε στο παρκέ με σπρώξιμο την Φλοτζέι Τζόνσον του LSU. Μάλιστα, ο αδερφός της τελευταίας πήδηξε πάνω από τον πάγκο της γραμματείας για να υπερασπιστεί την αδερφή του, αλλά με φοβερά αντανακλαστικά ένας άνδρας ασφάλειας τον συγκράτησε

και τον απομάκρυνε.

Οι διαιτητές μετά από την εξέταση του βίντεο απέβαλαν την Καρντόσο για την βίαια κίνησή της, καθώς επίσης άλλες τρεις παίκτριες του South Carolina αλλά και δύο του LSU (έξι συνολικά) επειδή εγκατέλειψαν τους πάγκους των ομάδων τους και μπήκαν στο παρκέ.

Η αρνητική πρωταγωνίστρια του όλου συμβάντος, Καρντόσο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παρουσιάστηκε μετανιωμένη: «Η συμπεριφορά μου δεν αντικατοπτρίζει το ποια είμαι ως άνθρωπος, ούτε το πρόγραμμα του South Carolina. Ζητώ συγνώμη για όσα προκάλεσα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου και δεσμεύομαι πως στο μέλλον θα φέρομαι με τον μέγιστο σεβασμό».

LSU vs South Carolina brawl is hilarious.. brother jumped the scorers table , all but one bench player ejected pic.twitter.com/28TugkPlPp

— ᗩᑎT ᗯᖇIGᕼT (@itsAntWright) March 10, 2024

Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι μία μέρα νωρίτερα η Καρντόσο είχε στείλει με δικό της τρίποντο το South Carolina στον τελικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα