O σκηνοθέτης του Assassin's Creed ζήτησε συγγνώμη για τους πύργους

Μα γιατί;

O Patrice Désilet, o σκηνοθέτης των πρώτων δύο Assassin’s Creed, αστειευόμενος απολογήθηκε που έφερε το σκαρφάλωμα πύργων στα video games.

Μιλώντας στην EGLX απάντησε σε δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε αν είναι χαρούμενος που είναι ευρύτερα γνωστός ως ο κύριος Assassin’s Creed.

"Ναι, λίγο! Αν σκοπεύετε να περάσετε μερικά χρόνια με κάτι πιστεύω ότι αυτό αξίζει. Το Breath of the Wild για παράδειγμα. Αυτό ήταν

ένα παιχνίδι που μπορούσες να κάνεις τα πάντα, μόλις τελείωνες το πρώτο μισάωρο περίπου. Μπορούσες απλά να σκαρφαλώνεις σε πύργους για να ξεκλειδώσεις τον υπόλοιπο χάρτη. Συγγνώμη, εγώ φταίω γι' αυτό."

Το αρχικό Assassin’s Creed ήταν αυτό που μας σύστησε το σκαρφάλωμα ψηλών κτηρίων έτσι ώστε να γίνει το synchronization. Μετά το Assassin's, η Ubisoft έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σε πολλά παιχνίδια, από το Watch Dogs μέχρι το Far Cry ενώ δεν είναι λίγα και τα τρίτα studio που το έχουν υιοθετήσει με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα να αποτελεί η Nintendo με το Breath of the Wild.

Αν και αρκετοί developer έχουν αγαπήσει το χαρακτηριστικό αυτό, αρκετοί είναι οι παίκτες που θεωρούν ότι έχει παραγίνει. Πολλοί developers έχουν φέρει καινοτομίες στον συγκεκριμένο μηχανισμό, όπως για παράδειγμα στο Breath of the Wild με τους αντίστοιχους γρίφους.

Σε άλλα νέα σχετικά με τη σειρά, το Odyssey απέκτησε νέο mode με το οποίο ξεδιπλώνει την Αρχαία Ελλάδα ενώ η Ubisoft υποσχέθηκε ότι το Rebel Collection θα έρθει κάποια στιγμή στο Switch.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμα το Odyssey μην ξεχάσετε να ρίξετε και μία ματιά στην κριτική μας έτσι ώστε να αποκτήσετε μία καλύτερη ματιά για το παιχνίδι.

IGN GreeceΈρχεται συλλογή κρασιών Assassin's CreedΑποκαλύφθηκαν τα Xbox Games With Gold για τον ΝοέμβρηΗ EA χτίζει το δικό της παιχνίδι αλά Assassin's Creed

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα