Premier League: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Μπρέντφορντ

Ο Τόμας Φράνκ είναι για 4η σεζόν στον σύλλογο τον οποίο οδήγησε από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εκεί βρίσκεται την τελευταία διετία με την περυσινή σεζόν να τερματίζει την 13η θέση της βαθμολογίας και την τρέχουσα να βρίσκεται στην 8η θέση πραγματοποιώντας σπουδαία χρονιά τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και απόδοσης στο υψηλότερο επίπεδο.

Πρώτος σκόρερ της (και 3ος συνολικά στην κατηγορία) είναι ο Τόνεϊ με 14 γκολ, εκ των κορυφαίων επιθετικών συνολικά στην premier League

αυτή τη σεζόν. Τελευταίο του γκολ αυτό απέναντι στην πρωτοπόρο Άρσεναλ στο εκτός έδρας 1-1, δεύτερη ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η Μπρέντφορντ τρέχει το δεύτερο μεγαλύτερο αήττητο σερί του πρωταθλήματος με 10 αγώνες και απολογισμό 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Περισσότερους αγώνες χωρίς ήττα έχει μόνο η Νιουκαστλ που γνώρισε τη μοναδική της ήττα πριν από 18 αγωνιστικές.

Παρόλα αυτά, η Μπρέντφορντ έχει καταφέρει να συλλέξει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 8 αγωνιστικές, με την Άρσεναλ να την ακολουθεί.

Ή Μπρέντφορντ διαθέτει την 6η επίθεση στην Premier League με 36 τέρματα. Μέχρι τώρα έχει 10 ισόπαλα αποτελέσματα με τη Νιουκαστλ να είναι η ομάδα με τα περισσότερα (11) στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα 8 φορές. Περισσότερες το έχουν πετύχει μόνο οι Νιούκατλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα