Rogue-ας θα είναι μάλλον ο επόμενος operator του Rainbow Six Siege

Και δεν έρχεται μόνος του.

Μέσα από διαρροές από μια έμπιστη στο παρελθόν πηγή, φαίνεται ότι η δεύτερη σεζόν του Rainbow Six Siege θα φέρει δύο νέους operators, με ιδιαίτερες ικανότητες.

Ένας Δανός και ένας US Defender λοιπόν, θα έρθουν με το δικό του set of skills. O πρώτος φαίνεται ότι θα μπορεί να κάνει silence τα βήματά του και είναι αόρατος στην κάμερα. Παράλληλα ο δεύτερος, θα έχει ένα ειδικό eyesight, που θα του επιτρέπει να βλέπει μέσα από smokes και flashes.

Όπως αναφέρει και το PC Gamer, για

την ώρα τίποτα δεν έχει επιβαιωθεί ακόμα, αλλά οι γφήμες; αυτές έρχονται από την Kormora του Resetera, που στο παρελθόν φαίνεται να είχε μεταφέρει παρόμοιες φήμες, οι οποίες βγήκαν αληθινές. Φαίνεται μάλιστα ότι έχει έμπιστες πηγές τις οποίες ωστόσο δεν αποκάλυψε.

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ένα tease από την Ubisoft τον προηγούμενο μήνα, αναφέρθηκε σε έναν operator που θα είναι εξαιρετικός στο stealth.

Για περισσότερα νέα,. μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Rainbow Six Siege - New Operator Teaser: Operation Burnt Horizon Trailer Άλλαξαν όλες οι εκδόσεις του Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege - Glaz Elite Set Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα