SDCC 2018: Ανανεώνεται για 4η σεζόν το "Wynonna Earp"

Η κυνηγός δαιμόνων θα επιστρέψει στο Syfy.

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται απ' το San Diego Comic-Con για τους fan του "Wynonna Earp".

Στο πάνελ της καλτ σειράς του Syfy ανακοινώθηκε ότι ανανεώθηκε για μια τέταρτη σεζόν, κρατώντας την παράδοση του Comic-Con. Και καθώς πριν μόλις μερικές μέρες έκανε πρεμιέρα η τρίτη σεζόν, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η επόμενη.

Η Melanie
Scrofano ως Wynonna Earp.


Οι fan φυσικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ανακοίνωση αυτή εφόσον δεν θα χρειαστεί να αποχωριστούν την λατρεμένη τους ήρωα Wynonna.

Στη σειρά ακολουθούμε την Melanie Scrofano ως Wynonna καθώς παλεύει με δαίμονες και άλλα υπερφυσικά όντα και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να φέρει δικαιοσύνη.

Η σειρά αναπτύχθηκε απ' την Emily Andras, η οποία διατελεί ως εκτελεστική παραγωγός και showrunner.

H σειρά έχει επίσης ένα μεγάλο κοινό απ' την ΛΟΑΤ κοινότητα χάρη στην θετική και πολλαπλή απεικόνιση που περιλαμβάνει με τους χαρακτήρες της.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"SDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του projectSDCC 2018: Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στο νέο trailer του Roswell, Mexico

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα