SDCC 2019: Αποκαλύφθηκε ο Taskmaster του Black Widow

Με μια εικόνα μόνο θα τη βγάλουμε βρε παιδιά;

Λίγο μετά το συνταρακτικό πάνελ της Marvel στο Hall H, που αποκάλυψε όλα τα projects του MCU για το Phase 4, βγήκε και η πρώτη εικόνα του Taskmaster από το "Black Widow".

H ταινία "Black Widow" θα ξεκινήσει το Phase 4 της Marvel τον Μάιο του 2020. Θα ακολουθεί την Natasha Romanoff αμέσως μετά τα γεγονότα του "Captain America: Civil War" και θα περιλαμβάνει

γνωστούς χαρακτήρες από τα κόμικ της όπως η Yelena (Florence Pugh ), η Melina (Rachel Weisz) και ο Red Guardian (David Harbour).

Φήμες είχαν τον βασικό αντίπαλο της ταινίας να είναι ο Taskmaster αλλά στο πάνελ δεν ειπώθηκε το όνομα του (ακόμα κι αν τον έδειξαν σε ένα απόσπασμα από την ταινία) ή ποιος θα τον υποδύεται. Παρόλα αυτά, μας έδωσαν την πρώτη εικόνα της εμφάνισης του μέσω concept art του "Black Widow". Το σχέδιο φαίνεται να είναι η έμπνευση της σκηνής που έδειξαν στους παρευρισκόμενους του πάνελ.

credit: Marvel Studios

Στα κόμικς, ο Taskmaster, ή αλλιώς Anthony "Tony" Masters, είναι ένας μισθοφόρος και εκτελεστής, που κατέχει εξειδικευμένες δεξιότητες στη μάχη και στα όπλα, ενώ πρόκειται για έναν χαρακτήρα που η διάνοιά του είναι κατά πολύ ανώτερη. Η φωτογραφική του μνήμη τού δίνει τη δυνατότητα να μιμείται το στυλ μάχης πολλών ηρώων και αντιπάλων, με μόνο μία ματιά.

To "Black Widow" θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΣτο πλατό της Black Widow εντοπίστηκε ο TaskmasterΣε άγνωστα ερωτήματα θα απαντά η ταινία "Black Widow"Αναδύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του "Black Widow"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα