SDCC 2019: Για 11η σεζόν ανανεώνεται το "Archer"

Οι Sterling Archer, Lana Kane και το πλήρωμα επιστρέφουν.

H σειρά κινουμένων σχεδίων του FXX, "Archer", ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του πάνελ της στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο, ότι θα επιστρέψει για 11 σεζόν.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 11η σεζόν και ανυπομονούμε να ξυπνήσει ο Archer από το κώμα και να επιστρέψει στο κόσμο της κατασκοπίας, ο οποίος υπήρχε χωρίς τον ίδιο για τα τρία τελευταία χρόνια", είπε ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Casey Willis.

H ενήλικη σειρά κινουμένων

σχεδίων είναι δημιούργημα του Adam Reed και ακολουθεί τον Sterling Archer, έναν δυσλειτουργικό κατάσκοπο και άλλος του συναδέρφους και μέλη της οικογένειάς του.

Ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της σειράς είναι οι H. Jon Benjamin ως Archer, Jessica Walter ως Malory Archer, Aisha Tyler ως Lana Kane, Chris Parnell ως Cyril Figgis, Judy Greer ως Cheryl Tunt, Amber Nash ως Pam Poovey, Adam Reed ως Ray Gillette και Lucky Yates ως Dr. Algernop Krieger.

Η σειρά έχει αλλάξει διάφορα ονόματα ανάλογα την υπόθεση, με την 10η σεζόν να έχει ονομαστεί "Archer 1999". Έχει κερδίσει τρία Βραβεία Primetime Emmy και τέσσερα Βραβεία Critics Choice.

Άγνωστες παραμένουν πολλές λεπτομέρειες ακόμα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceThe Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)SDCC 2019: The Walking Dead: Season 10 TrailerSDCC 2019: Άτιτλο The Walking Dead Movie Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα